Ahojte, prosim baby, mozete tu dat screenshot zoznamu veci do porodnice v PP? Nejde mi to stiahnut, nechapem preco, alebo teda ak sa najde nejaka dobra dusicka, co by mi tu napisala, co realne potrebovala v roku 2022 do tejto porodnice budem velmi vdacna...zaujimaju ma veci k porodu, po porode a aj pre babatko co vsetko treba ci aj perinku vlastnu atd....doklady uz nachystane mam, tie netreba...dakujem velmi pekne !
Ja som rodila 09/2021 a teda riadila som sa zoznamom co dala katie nizsie.... Co sa tyka veci pre teba, urcite uterak,papuce,poporodne vlozky a nohavicky - radsej viac ak by si mala velke krvacanie, odporucam slapky do sprchy, a este mne bolo aj dost horuco,potila som sa takze radsej aj jedny nocnu koselu alebo pyzamo navyse.
Pre babatko mi netrebalo absolutne nic okrem jednorazovych plienok a vlhcenych utierok. Vsetko ostatne aj oblecenie mi poskytli tam, potom mi len manzel pirniesol oblecenie ked nas prepustali.
Kludne sa pytaj ak mas nejake konkretne otazky 🙂
Ja by som ešte odporučila pribaliť tenkú čiapočku pre bábätko, na chodbách bol dosť nepríjemný prievan (podľa mňa je to pohodlnejšie ako bavlnená plienka prehodená cez hlavičku).
@anda_panda dakujem krasne za odpoved,,mozno trapna otazka, staci jedno balenie 30 ks vloziek alebo to je malo? mam chicco :D plienok kolko??? to velke balenie ci staci take to mensie...pampersky kupujem
@vakana dakujem krasne za odpoved, urcite zalim aj ciapocku....co sa tyka tych nadstandard. izieb vraj nie su pristupne, neviete nieco o tom??? to len tak pre zaujimavost, mozno by ani nebola volna ked tam budem ja :D
@katie253 dakujem krasne 🙂
Co sa plienok tyka mne uplne stacilo to male balenie, tiez som mala pampers 😊 a vloziek 30 by ti asi malo stacit, ale uprimne sa uz nepamatam kolko som ich mala so sebou 😁 ved keby nahodou vzdy ti vie manzel alebo hocikto priniest ak bude treba 😊 drzim palce 🍀
@anda_panda ďakujem 🍀🌞
Ahoj ja som rodila som v júni nadštandardné izby neboli bohužiaľ .
@mata345
Dakujem krasne...to ich stale prerabaju?
No odpoveď som nedostala keď som sa pýtala. Jednoducho mi vravela že nadštandardné teraz niesu .
@katie253 aky neparfumovany krem pre babatka ste mali?
@habibi2023 ahoj...uz mame 9 mesiacov a ked chces fakt dobru radu tak za mna jednoznacne indulona ak bude mat babatko suche miesta...inak nic...po mesiaci som zacala pouzivat weledu, ta naozaj nema ziadne sracky s prepacenim
Ani sudocrem neodporucam....skor bepanthen alebo olivovy olej minerva znacka (v bille dostat)
@habibi2023 modrú indulonu