Má niekto skúsenosti? Koľko trvá v poslednej dobe vydanie pasu v 30 dňovej lehote?
Dali sme robiť 2. novembra a stále nič, 23. sme sa boli pýtať, pozrela v systéme, že stále nie je vyrobený. 1. dec. cestujeme a toho 1. je akúrat 30. deň. Ďakujem
áno, to mi povedala, že počkať a keď nedôjde dať urobiť do 2 dní
vo štvrtok okolo 18 ideme z domu, tak aj vo štvrtok by stačilo, keby došiel ale to už fakt b musel dôjsť, kázala mi prísť v utorok, len či mám veriť, že dôjde vo štvrtok
ok, dík a v pondelok by si mi vedela pozriet z akého dátumu chodia?
jasne, ďakujem
My sme malej vybavolali pas do 10dni, pani nas upozornila,ze sa rataju len pracovne dni, vikendy sa nerataju.
@bibi2510 ...ja som si dala robiť v októbri OP a CP, tak im to trvalo 28 dní, aj občiansky. Čakala som skôr OP do volieb a neurobili.
@mata1001 ok, tak zajtra mozno dojdu z 2.11., toho 31.10. sme sa nedostali ani na rad, bolo veľa ľudí a veľa na polícii malo aj dovolenku, aj keď dáme urobiť zajtra okolo obeda, dôjdu vo štvrtok? je to pre 16 ročnú dcéru a ona je v škole v inom meste, tak by som ju musela tu dotiahnuť.. keď ja som ju poslala samú, nemohla sama, potom s manželom, ani s ním nemohla, lebo nie je jej otec.. 31.10. sme sa nedostali a 02.11. sa podarilo, len sa zdá, že neskoro
a teraz po čiernom piatku aj kuriéri nevedia čo skôr, je možné, že aj keď bude vyrobený ten pôvodný, nedôjde do štvrtka?
Ale to su extra kurieri pre nas...to nenosia doklady kurieri z DPD... 🤣 2 dnovy ti pride vo stvrtok a zajtra ti pracovnicka povie, ci ten povodny je vyrobeny a zabaleny...
bola som teraz, pani nebola veľmi príjemná, že prečo som nedala 10 dňový robiť, keď viem, že cestujeme, som vravela, že zvykli chodiť za 2 týždne, tak že to bolo pred 2 rokmi, pozrela v systéme, že je vyrobený aj zabalený a mal by dnes dôjsť, kuriér chodí okolo 9, ešte nebol o 8, ak sa kuriérovi niečo stane, tak dôjde zajtra povedala, tak teraz čakám na sms-ku
Chod sa aj v pondelok opytat, popripade si daj urobit druhy pas do 2 dní.