Ahojte, robil si teraz niekto pas? Keďže po celom SK bol ošiaľ ohľadom vybavovania pasu zaujíma ma či je aj v Poprade? Alebo dá sa nejako online objednať na danú hodinu?
@belona my sme boli včera a ja teda neviem, ale žiadne šialenstvo tam nebolo. Mame síce dieťa do 3 rokov, prišli sme tam o 8:15 s 2 deťmi, pani nám vytlačila lístok a nestihli sme ani kolok kúpiť a volali nás dnu. Vybaveni sme boli raz dva. Keď sme vychádzali von stali tam 2 ľudia a aj to neviem ci len na pás alebo iné doklady. Takže choďte a skúste. Objednávala som sa aj online ale termín mi dalo až o mesiac, tak som to skúsila takto a pásy sa už robia.
@belona úplná pohodka, ziadne cakacky, vybavena do 30 min, prisiel o 3 tyz
U näs už ten najväčší nápor už pominul.
My sme boli so 7r. Synom začiatkom marca..netušila som ,že deti do 3r. Uprednostňujú ináč by som si vzala so sebou aj 2 ročnú a urobila OP aj jej 🤦🤣
Vysedeli sme sa tam 2,5hodiny..a to sme boli v poradí 16... Keď sme my prišli konečne na radu videla som pani ktorá sedela vedľa mňa a mala číslo 45...som si tak pomyslela ,že držím palce teda 🤦
Keď ja som 16 cisel.cakalla tak dlho keďže stále chodili rodiny s malými deťmi..
Ale teda vraveli že záleží od dni nie stále je plno, vtedy mali v obehu len dve fotobudky,možno aj preto to tak trvalo no ktovie 🤷
@belona bývalá kolegyňa mi tam robí tak som jej volala lebo tiež sme chceli ísť vybaviť pas pre malú...vraj total hrôza a des... Dá sa objednať online ale ze aj tam je strašná tlačenka a termíny obsadene už aj na mesiac dopredu... Deti do 3 rokov berú na prednostne čísla ale ze veľa chodí aj rodičov s takýmito deťmi takže aj tam je dosť pravdepodobné že budete dlho čakať alebo na vás ani nevyjde číslo... Ja som povedala ze momentálne radšej kašlem na to a pôjdem vybaviť keď toto šialenstvo pominie... V prípade nejakej vojny alebo co vy nás snáď pustili cez hranice aj bez pasu malej... Veď aj tí Ukrajinci vo k nám chodia tak nemajú všetci pasy....ja som to chcela hlavne kvôli tomu ze ideme na chatu na Oravu a mali by sme to bližšie cez Poľsko ale teda radšej si tu cestu predĺžime o pár minút