Vonkajšia svadba - Poprad a okolie

21. jún 2020

Ahojte!

S priateľom by sme chceli svadbu vonku - niekde na farme/ranči, prípadne nejaký penzión,..
Viete mi poradiť miesto v okolí Popradu, kde by takáto možnosť bola?

(Na podobnej svadbe sme už boli, a oslovilo nás to)

P.S.: Na svadbu neplánujeme DJ-a, ani veľkú párty, nebudeme tam mať alkohol. Bude to skôr stretnutie rodiny a priateľov, na voľný štýl - každý sa naje kedy bude mať chuť, sadne si ku komu chce, odíde kedy chce a pod..

Ďakujem za odpovede.

martinals
21. jún 2020

Ahoj my sme mali svatbu v kaštieli Lučivná,bolo to síce pred 7r ale boli sme spokojní 🙂

autor
21. jún 2020

@martinals Ahoj, ďakujem za tip! 🙃 My by sme si to všetko chceli “pripraviť” sami. Nechceme mať stoly so zasadacím poriadkom a podobne.. Skúsim tam zavolať a zistiť, či je taká možnosť.. Ale vyzerá to tam fajn, čo pozerám fotky.. 🙃

oli18
21. jún 2020

Na Slovensku bez kvapky alkoholu nebude ziadna zabava. A bez tanca detto. Bude to nemastne neslane.

autor
21. jún 2020

@oli18 Ahoj! Ďakujem za tvoj názor, ale moja otázka znie inak, takže tvoja odpoveď je trošku mimo, a mne nepomôže.

Btw.. My sme na takej svadbe boli, a bolo tam parádne.
My, naša rodina a priatelia sa dokážeme baviť aj bez alkoholu, a o to viac príjemnejšie nám všekým bude, keď to bude neformálne a nikto nikomu nenadiktuje kde má sedieť, kedy má jesť, tancovať, kedy je čas na kafé a pod.
A tancovať sa dá aj bez DJ-a, ver mi. 🙃

kachita
21. jún 2020

Skuste Ranc na Podlesku, Slov. Raj

kachita
21. jún 2020

Alebo Maly Majer na Podlesku, svadba vonku na luke s vyhladom na Tatry a Slov. Raj, my ssme tak mali vonku

autor
21. jún 2020

@kachita Ahoj! Velmi pekne dakujem za tip, to znie fakt skvele 🙃

martinals
21. jún 2020

Myslím že sa bude dať dohodnúť,personál bol vtedy veľmi príjemný.Mali sme svatbu pojatú skôr v duchu rodinného obeda, posedenia, bez DJ a bolo super.Nechcela som svatbu na ktorej je väčšina ožratá ešte pred obedom a nelutujeme 🙂.

autor
21. jún 2020

@martinals Tak to je skvelé! My si to predstavujeme podobne. 🙂

Na svadbe budeme mať aj kopec detí, takže to je ďalší dôvod, prečo chceme svadbu von - zariadime guličkový bazén, skákací hrad + lopty a iné, a myslím že deti si to poriadne užijú. A my dospelí tiež - boli sme na podobnej svadbe, ako som už spomínala vyššie, a bola to najlepšia svadba na akej som bola. (Dokonca tam tiež nemali alkohol)
Bolo to úplne prirodzené a neformálne, a pri tom to mali fakt krásne 🙂

My sme s priateľom v tomto na jednej vlne, a nepáčia sa nám "bežné" svadby, kde sa rozbíja tanier, polievka sa je z jedného taniera a pod.
Nemáme nič proti tradíciám, ale nie je to podľa nášho vkusu, a svoju svadbu si chceme užiť a cítiť sa na nej dobre.

A ja osobne nie somčlovek, ktorý si rád užíva pozornosť, nemám rada obrovské akcie, takže toto považujem za najlepšiu voľbu - pre nás 🙂

martinals
21. jún 2020

Prajem vám, nech nájdete to pravé miesto na vašu svatbu a nech je svatba taká, akú ste si vysnívali.To, že nie je niečo podľa tradícií neznamená, že je to zlé.

oli18
21. jún 2020

Tak to všetka česť, ak sa tvoji priatelia vedia baviť bez alkoholu. Ja tiež, ženy skôr, ale na mužov mi to nesedí, tí potrebujú naštartovať. Tiež som bola na podujatí bez alkoholu, avšak sme si mohli v bare objednať každý podľa vlastnej chuti. Jedni objednali alkoholické, iní nealkoholické. V každom zariadení sa alkohol predáva, takže napr. aj tvoji hostia si ho môžu kúpiť (a sami zaplatiť), ak budú mať chuť bez toho, aby si o tom vedela.

autor
21. jún 2020

@martinals Ďakujem veľmi pekne, zdieľam tvoj názor. Vďaka ešte raz za tip, a všetko dobré prajem! 🙂

autor
21. jún 2020

@oli18 Máme rozdielne predstavy nie len o svadbe, ale aj o zábave.. 🙂

Nemyslím si, že niekto bude potrebovať "naštartovať". Pozveme rodinu a najbližších priateľov, budeme tam mať aj kopec detí, takže o zábavu bude postarané. Sú ľudia, ktorí sa dokážu baviť a rozprávať aj bez alkoholu.

Áno, viem že je taká možnosť, že sa dá aj alkohol dokúpiť samostatne a podobne. Ale ako už píšem v úvode, hľadáme miesto na svadbu vonku, pretože to chceme neformálne a v komentároch som tiež spomínala, že si to chceme všetko "pripraviť sami". A keďže na svadbe alkohol mať nebudeme, nebudeme tam mať ani bar, z ktorého bude možnosť si ten alkohol "dokúpiť" :D

Naša rodina a priatelia to takto rešpektujú, a myslím, že keď prídu na svadbu, na ktorej alkohol nebude, nebudu si tajne (bez toho aby som o tom vedela, ako píšeš) alkohol kupovať a popíjať 🙂

Je to každého slobodné rozhodnutie, či na takú svadbu príde alebo nie a keď sa niekomu páčiť nebude, a nebude sa cítiť dobre, môže ísť predsa domov, prípadne sa ísť opiť :D
Nebojím sa toho, žeby niekto odmietol pozvanie, lebo nebude prípitok a šunková rolka ako predjedlo a tiež sa nebojím toho, že bude mať niekto za potrebu doniesť si tajne ploskačku :D

Ďakujem ale za tvoj názor, a všetko dobré prajem.

oli18
22. jún 2020

Díky, aj ja tebe prajem 🙂

daskapp
16. júl 2020

My sme mali v penzióne Atrium v Spišskej Sobote malú rodinnú svadbu, bolo nás iba 16. Majú krásny dvor kde sme sa pofotili, kto chcel bol vonku kto nie bol v salóniku. Žiadny DJ. Výzdobu som robila sama. Zákusky aj tortu sme si priviezli svoje, všetko bolo fajn aj ubytovanie. Odporúčam 👍😉

vilma7
17. júl 2020

Keď chcete všetko chystať sami, tak si zajednaj niekde len nejaký stan v prípade zmeny počasia a miesto na jeho postavenie si nájdite s priateľom sami, vaše obľúbené, alebo miesto prvého rande...alebo hlavne také, kde vás bude mať kto oddať.

majkamichl48
27. aug 2020

Ahoj, pytala si SA prosim v kastieli Lucivna? Pretoze ja somit tiez nad tym uvazovala, kedze chcem mat tiez malu svadbu vonku, ale povedali mi, ze uz tam svadby nerobia