Ahojte. O par dni sa sťahujem s manželom, 18r dcerkou a psikom maltezakom do Popradu. Som z Piešťan, takze pekne daleko ale zas do miest ktore su mojmu srdcu blizke. Poradíte mi nejake kaviarne, ci ine miesta kde sa da v Poprade posedieť a zrelaxovať. Možno ak su aj nejake miesta kam može aj psik.
Ďakujem
kedy je v poprade teplejsie...🙂?
to preco , a z piestan?naopak pochopim...
@nev80 cafe la fee milujem tu kaviaren hlavne v lete je velmi pekna
@luxus10 v juli 3 dni 😉
@mimicka2013 😍
@luxus10 kvoli praci, kvoli zdravotnemu stavu nakolko mam problem s prieduškami a kvoli tomu ze moja rodina pochadza z Tatier a ja som bola tam vzdy srdcom doma. Nikde inde som sa necitila tak ako tam. Pokial ide o to, ze je tam chladnejsie ako tu na západe, nakolko mam aj epilepsiu, velmi mi robi zle teplo a mam radsej chladnejsie počasie. Uvidime. Cas ukaze ci to bolo dobre rozhodnutie.
@luxus10 nenarodila som sa tam ale pochadzaju od tial moji stary rodičia - z Liptova zo Sokolčov ktore sa stratili pod hladinou Liptovskej Mary. Ako 2 rocna som sa uz liečila na priedušky na Strbskom Plese. Od malinka som tam chodievala k rodine a ako starsia po dovolenkach. Vzdy mi srdce trhalo ked som odchádzala domov po diaľnici a štíty hôr sa mi strácali za chrbtom. Toto je moj domov 🙂 Ci je zima či teplo, či je slnko a či su štíty niekde nad oblakmi.
@nev80 ja som tiež zo západu, celý čas má ťahalo do Tatier, tak som tam nakoniec odišla. Po 15 rokoch som konečne späť dole. Paradoxne mám sennú nádchu a c okolí PP mi bolo zo všetkých tých tráv nedobre. Je tam krásne v zime na týždeň a v lete na 2 a dosť. Ostatné mesiace sa so západom nedajú ani porovnať. Zima nonstop. Poprad je ale fajn mesto, zoženieš všetko. Najradšej som tam chodila do kaviarni v Maxe, majú tam tie najlepšie zákusky. A vianočná výzdoba v PP je isto najkrajšia na sk. Zatiaľ mi to tam ale nechýba a tajne dúfam, že už v živote neuvidím ani zrnko snehu😁
Takže ďalšia Piešťanka v Poprade 🙂 aj ja som z Piešťan, a pod Tatrami už 8 rokov. V PP Cafe la Fe, ale inak po celých Tatrách máš kopec super kaviarničiek- od Strbskeho (Monte Mory), cez Smokovec (Eliška, Grand, Manuel Cafe) až po Tatransku (Relax park Jazierko) a Velku Lomnicu (Hotel International). Akurát ta kava tu všade stojí oveľa viac 🙈 už mi príde ze drahšie ako v BA.
My sme byvali v poprade par rokov. A muz za nim place doteraz. Pocasie najkrajsie na svk. Casto svieti slnko, aj v zime, ked nasnezi. V zime aspon trochu snehu zazijete. V ba uz nerealne. V lete je teplo, ale clovek nie je lepkavy od horucavy. Ked bolo horuco (aj take sme zazili), stacilo sa previezt na strbske pleso a clovek sa nadychal. A ten pohlad na hory vsade, kam sa pohnes. My sme to velmi dokazali ocenit. Pochodili sme s dietatom vsetky atrakcie, co sa dali dookola. Mesto ma vela zelene, detskych ihrisk. Je tam vsetko, co potrebujete. Mali sme tam tu najlepsiu pediatricku na svete. Ludia su povacsine mega ustretovy a ochotni. To je aspon nasa skusenost. Z kaviarni Cafe la fee pre mna naj. Na salasi vo velkom slavkove sa zastavime na obed doteraz, ked cestujeme cez svk. V tomto meste sme sa nikdy nenudili. Nasa firma nas vsak odviala na zapad. Ale vzdy, ked tam prideme, citime sa tam ako doma.
Ja kávu nepijem, tak kaviarne neporadím, ale keď ste aspoň trošku pivári, tak odporúčam minipivovar Tatras, majú perfektne pivká a ani jedlo nie je na zahodenie 😍 ja som odtiaľ odišla na západ, ale teda vždy keď prídem navštíviť otca, tak nemôžem opomenúť tento pivovar 😍😁
@nev80 ked je teplejsie tak mam rada Villa Mary, ma pekne posedenie na zahrade a fajn kolace 🙂