Škôlky v Poprade - starý juh

6. jún 2022

Ahojte, ako to vyzerá so škôlkami v Poprade - starom juhu? My budeme síce riešiť zápis až budúci rok, ale robím si prieskum. Berú všetky deti alebo je problém s miestami? Môže sa stať, že mi 3ročného syna (bude mať budúci rok v auguste) nezoberú kvôli nedostatku miesta?
A koľko je na starom juhu vlastne škôlok? Viem o Dostojevského a Tajovského.

terus00
7. jún 2022

Ešte sú tam dve Mládeže. Trojročného by mali vziať v pohode si myslím

autor
7. jún 2022

@terus00 veď sa mi aj zdá že sú tam škôlky na každom kroku 😅 a nevieš ako to chodí, prihlášky môžem dať na viacero?

terus00
8. jún 2022

Nie, prihlášku môžeš dať len do jednej mš

autor
8. jún 2022

@terus00 aaha.. a vieš mi aj poradiť že do ktorej z nich sa oplatí dať prihlášku?

didi2102
8. jún 2022

Samozrejme že môžeš dať prihlášky aj do 20skolok , ostatné keď odmietnes iné detičky doplnia z odvolania , určite nedavaj len na jednu

autor
8. jún 2022

@didi2102 veď práve, to sa mi zdá dosť risk, čo ak ho práve do tej jednej nevezmú..
A vieš poradiť nejakú dobrú škôlku v pp?

theiirys
9. jún 2022

My byvame vo velkej a nevzali nam maleho ale mali volne kapacity prave na dostojevskeho a mladeze cize podla mna tam ani buduci rok nebude problem

autor
9. jún 2022

@theiirys jej tak to je super správa 🙂 veď práve že na starom juhu je tých škôlok dosť, tak snáď nebude problém.
A nastúpil malý tu na starý juh do škôlky? Ak áno, spokojnosť?

nikyma12
9. jún 2022

@didi2102 neviem ako je to teraz syn je už prvák. Ale keď mal 3r. Dala som do dvoch škôlok prihlášky a z jednej mi volali ,že mu ho žiaľ nevezmú pretože som dala prihlášku aj do inej ;)

didi2102
9. jún 2022

@nikyma12 prihlášku môžte dať všade.kde chcete aj podľa zákona ale ak už je do nejakej škôlky dieťa prijaté,oni to už môžu vedieť skôr v systéme , tak dieťa nedokážu prijať

terus00
9. jún 2022

@didi2102 aj ja keď som dávala deťom do školky prihlášku, neodporúčali dávať do viacerých, lebo potom že sa riaditeľky domnievajú, že dieťa vezme práve tá druhá škôlka a takto nemusia dieťa vziať nikde

theiirys
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
theiirys
11. júl 2022

To neviem nastupi az v septembri alebo januari🙂

autor
9. feb 2024

@theiirys môžem sa opýtať či synček nastúpil do škôlky na Dostojevského a ak áno, ako ste spokojní?🙂

theiirys
10. feb 2024

Ano nastupil a spokojnost velka🙂 uz vsak chodi inam kvoli tomu ze je to blizsie