Ahojte, ako to vyzerá so škôlkami v Poprade - starom juhu? My budeme síce riešiť zápis až budúci rok, ale robím si prieskum. Berú všetky deti alebo je problém s miestami? Môže sa stať, že mi 3ročného syna (bude mať budúci rok v auguste) nezoberú kvôli nedostatku miesta?
A koľko je na starom juhu vlastne škôlok? Viem o Dostojevského a Tajovského.
@terus00 veď sa mi aj zdá že sú tam škôlky na každom kroku 😅 a nevieš ako to chodí, prihlášky môžem dať na viacero?
Nie, prihlášku môžeš dať len do jednej mš
@terus00 aaha.. a vieš mi aj poradiť že do ktorej z nich sa oplatí dať prihlášku?
Samozrejme že môžeš dať prihlášky aj do 20skolok , ostatné keď odmietnes iné detičky doplnia z odvolania , určite nedavaj len na jednu
@didi2102 veď práve, to sa mi zdá dosť risk, čo ak ho práve do tej jednej nevezmú..
A vieš poradiť nejakú dobrú škôlku v pp?
My byvame vo velkej a nevzali nam maleho ale mali volne kapacity prave na dostojevskeho a mladeze cize podla mna tam ani buduci rok nebude problem
@theiirys jej tak to je super správa 🙂 veď práve že na starom juhu je tých škôlok dosť, tak snáď nebude problém.
A nastúpil malý tu na starý juh do škôlky? Ak áno, spokojnosť?
To neviem nastupi az v septembri alebo januari🙂
@theiirys môžem sa opýtať či synček nastúpil do škôlky na Dostojevského a ak áno, ako ste spokojní?🙂
Ano nastupil a spokojnost velka🙂 uz vsak chodi inam kvoli tomu ze je to blizsie
Ešte sú tam dve Mládeže. Trojročného by mali vziať v pohode si myslím