Chcem sa opytat..prvy porod pred 3 rokmi akutna sekcia druhy porod by som chcela tiez sekciu robia problemy v popradskej nemocnici ze by ju nechceli vykonat a tak?
@theiirys ahoj , choď rodiť do SNV alebo St.Lubovne....o tých traumach z PP nemocnice už som sa napocuvala dosť z každej strany....aj ja som prvú rodila v PP a tiež trauma...rodila som nedávno v SNV a teraz mám traumu, že už si to nikdy nezopakujem...(už deti nebudeme mať ďalšie) proste Popradská nemocnica spravila traumy asi 6 kamoškam vrátane mňa
Ja som mala odporúčanie a aj tak mi nechceli urobiť cisársky.
@theiirys ja mám termín o 7 týždňov a mám naplánovanú sekciu ale ja som dala papier gyn. Že nemôžem rodiť normálne ..ale našťastie môj gyn je aj pôrodník čiže som si ho zazmluvnila a mám pokoj 😊
@sili82 a u koho si mala rodiť že ti nechceli urobiť CS ?
Nemala som nikoho zazmluvneného, normálne som šla do nemocnice a tam mi povedali, že sa uvidí, že oni nevidia problém, prečo by som mala ísť na sekciu. Potom som prenášala, tak ma naplánovali na konkrétny deň, na vyvolávačku. A keď ma primár prijímal, povedal, že on to vidí na sekciu a tak som šla nakoniec sekciou. Ale narabáli so mnou viac ako týždeň, aj som bola pár dní v nemocnici.
@sili82 a papier si im priniesla že nemôžeš rodiť normálne ?
@barbora19911 Nemala som papier, že nemôžem. Môj Dr. mi napísal do papierov, že odporúča sekciu.
Ja som čítala samé dobre recenzie na pôrodnicu v Krompachoch, ak ti v PP budú robit problémy, skús ísť tam.
Skôr preferujú vaginálny pôrod, niekedy by som povedala, že to až prehnane hrotia