Rozvodový právnik v Poprade

11. máj 2024

Ahojte, vedeli by ste mi poradit dobreho rozvodoveho pravnika v Poprade? Dakujem

login1234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. máj 2024

@login1234 zatial nemam recenzie na nikoho len co sama pozeram

domi_ni
13. máj 2024

Skúste kontaktovať právnika Michal Petrík, kontakt je na googli 🙃

autor
13. máj 2024

@domi_ni dakujem Vam, myslim , ze prave na neho som pocula pozitivne recenzie

leo2019
2. júl 2024

Ak máte zavazne dôvody na rozvod. Nemáte v plane prekrucat fakty a dôkazy ci už z vašej alebo druhej strany. Nepotrebujete vôbec právnika. Tlačivo so žiadosťou o rozvod nájdete na internete. Kópiu sobasneho listu a kolok vám bude treba. V tlačive vyplníte len dôvody plus ďalšie veci ci sú deti a ako si žiadate upraviť starostlivosť na čas po rozvode. Taktiež aj výživné. Aj keby akokoľvek partner s rozvodom nesuhlasi sud vás bez problémov rozvedie. Deti bude pokial sú zastupovať pracovník zo soc. Dobrý, lepší ci najlepší pravnik to nijak neovplyvní. Sud bude zaujímať skutočnosti a vzťahy ako medzi vami aj medzi deťmi. Sud vás rozvedie. Výživné stanoví na základe príjmov a potrieb dieťaťa (samozrejme zohľadňuje aj povinné a základné výdaje u rodičov). Pravnik vás bude len tlačiť do úkonov za ktoré sa platí cca kolo 100e plus paušálne výdaje a to ešte poniektorí majú stanovenú minimálnu odmenu za prípad. Ušetríte tisíc eur keď nie viac. Tiež som tomu neveril keď mi to povedali a nakoniec aj tak bolo. Veľa šťastia