Reštaurácia s detským kútikom v Poprade

lucia0211
8. okt 2024

Ahojte, poznáte takú nejakú ??? Ďakujem 🙏

biba_18
8. okt 2024

utopia na juhu. teda to asi skôr vonkajší dvor 😔

biba_18
8. okt 2024

ale v razy majú určite… https://www.caferazy.sk/detsky-kutik/

ina2405
9. okt 2024

@biba_18 utopia je pre mňa najhoršia reštika, v akej som na Slovensku bola. Takú zlú pizzu som nejedla ani v 90tych rokoch, keď to ešte vedel málokto robiť. Odchádzali sme s muž riadne sklamaní. Bola som tam pred rokom.

la_dolce_vita
9. okt 2024

@ina2405 a pritom je tam takmer vzdy plno..

katie253
9. okt 2024

@biba_18 do razy som vošla raz a skoro sme sa s kamoškami povracali, nechápem ako tam môžete jesť a už vôbec, ze tam chodia aj deti. Otrasný vzduch tam majú.

biba_18
9. okt 2024

@katie253 neviem, dnes som tam bola a robia tam skvelú pizzu, neviem čo tam bolo vo vzduchu na vracanie…

biba_18
9. okt 2024

@la_dolce_vita @ina2405 furt je tam plno a ja tam chodím z donútenia… ale keďže je tam plno, asi to hádam aj niekomu chutí ☺️ mne chutí v razy, ale pre @katie253 tam nevyhovuje …
ja nie som z PP. kam zvyknete chodiť do reštík?

la_dolce_vita
9. okt 2024

@biba_18 mne v Utopii chuti a chodime prave tam, kedze ja musim bezlepkovu. Ked zacinali, nesetrili tak na surovinach. Nechodime casto do restik, robim z domu, tak si navarim, ak som v kancli, tak idem do Marca a tam som mala aj oslavu okruhlin. V Crazy ci Razy?je tiez stale plno ludi, najma v lete na terase.

biba_18
9. okt 2024

@la_dolce_vita ja som myslela stále že je to crazy 😂 ale nie, je to cafe razy … marco, ok, píšem si…