Recepčná v Starom Smokovci

26. júl 2023

Ahojte, neviem či mi budete vedieť pomôcť ale...nenájde sa tu náhodou niekto, kto pracuje v starom smokovci ako recepčná? A cestuje z kk? Respektíve niekto, kto by vedel o danej osobe? Vlasy asi spinavoblond a vek asi 22?

zelenakobyla123
26. júl 2023

Neviem či som hlúpa, ale tolkokrát som prečítala tento príspevok a stále ho akosi nechápem. Hľadáš recepčnú ktorá cestuje z KK do Starého Smolovca má okolo 22 a špinavý blond vlasy? Alebo hľadáš niekoho kto pracuje v Starom Smokovci ako recepčná dochádza z KK a či ona nepozná 22 ročnú špinavoblonďatú ženu?😀

autor
26. júl 2023

@zelenakobyla123 😃 áno hľadám buď práve ju, 22 ročnú spinavoblond cestujúcu z kk do smokovca, ktorá pracuje v smokovci alebo niekoho nejaku osobu, ktorá by mi ju možno pomohla nájsť 😃

zelenakobyla123
26. júl 2023

Ak je to niečo dôležité, nedalo by sa kontaktovať vedenie toho hotelu alebo kde pracuje?

martul
26. júl 2023

@zelenakobyla123 možno je tento anonym chlap a zaľúbil sa

petronelag
26. júl 2023

Ak vieš v akom hoteli tam pracuje, tak na recepciu sa dá zavolať.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. júl 2023

@martul je to pre kamoša, ktorý sa zrejme zaľúbil...skoro rok sa snaží,ale nevie nič zistiť ..totižto ani sa neopýtal na meno, keď ju stretol 🤦 a na recepciu nemôže volať, lebo nevie v ktorom hoteli pracuje

martul
26. júl 2023

A keby tak išiel? Zobrať si voľno, spraviť si výlet a poobzerať sa po jotelocj? Ja som myslela, že to ju stretol nedávno a nie že skoro pred rokov, ktovie či tam ešte pracuje.

tamky123
26. júl 2023

Ak sa aj nájde niekto, kto by ju mohol poznať, prosím nedávajte dotycnemu informácie!

autor
27. júl 2023

@tamky123 🤦 potom minimalne polovica z členov koníka sú vrahovia, pedofili a neviem čo ešte..okej vidím, že tu sa pomoci nedočkám, tak pre pokoj modrého koníka to tu mazem..