Ahojte, neviem či mi budete vedieť pomôcť ale...nenájde sa tu náhodou niekto, kto pracuje v starom smokovci ako recepčná? A cestuje z kk? Respektíve niekto, kto by vedel o danej osobe? Vlasy asi spinavoblond a vek asi 22?
@zelenakobyla123 😃 áno hľadám buď práve ju, 22 ročnú spinavoblond cestujúcu z kk do smokovca, ktorá pracuje v smokovci alebo niekoho nejaku osobu, ktorá by mi ju možno pomohla nájsť 😃
Ak je to niečo dôležité, nedalo by sa kontaktovať vedenie toho hotelu alebo kde pracuje?
@zelenakobyla123 možno je tento anonym chlap a zaľúbil sa
Ak vieš v akom hoteli tam pracuje, tak na recepciu sa dá zavolať.
@martul je to pre kamoša, ktorý sa zrejme zaľúbil...skoro rok sa snaží,ale nevie nič zistiť ..totižto ani sa neopýtal na meno, keď ju stretol 🤦 a na recepciu nemôže volať, lebo nevie v ktorom hoteli pracuje
A keby tak išiel? Zobrať si voľno, spraviť si výlet a poobzerať sa po jotelocj? Ja som myslela, že to ju stretol nedávno a nie že skoro pred rokov, ktovie či tam ešte pracuje.
Ak sa aj nájde niekto, kto by ju mohol poznať, prosím nedávajte dotycnemu informácie!
@tamky123 🤦 potom minimalne polovica z členov koníka sú vrahovia, pedofili a neviem čo ešte..okej vidím, že tu sa pomoci nedočkám, tak pre pokoj modrého koníka to tu mazem..
Neviem či som hlúpa, ale tolkokrát som prečítala tento príspevok a stále ho akosi nechápem. Hľadáš recepčnú ktorá cestuje z KK do Starého Smolovca má okolo 22 a špinavý blond vlasy? Alebo hľadáš niekoho kto pracuje v Starom Smokovci ako recepčná dochádza z KK a či ona nepozná 22 ročnú špinavoblonďatú ženu?😀