Rajský plyn u zubára pre deti - Poprad a Prešov

mon1806
22. sep 2021

Prosím vás viete mi poradiť zubného lekára ktorý osetri 5 ročného chlapca pomocou rajskeho plynu? Máme strašne problémy zo zubami neskutočne ho bolia v noci place ma kazy nedá si ich opraviť použili sme už 3 x mydazolam a nič zubárka je úžasná milá k nemu chodíme do dentakry v PP ale jednoducho to nejde ma taky psychicky strach z toho ze koniec a ja mu ich potrebujem opraviť lebo to je hrozne ako ho bolia tie stoličky prosím poraďte nejakého zubára ktorý také deti ošetruje ďakujem

denisa_rozarova
2. feb 2023

@mon1806 Dobrý deň, máme podobný problém s 4,5ročnou dcérkou, nespolupracuje pri ošetrení , potrebujeme opravit posledné stoličky. Vedeli by ste nam poradit ako ste to vy riesili a kde? Premyslame aj nad vysetrenim rajskym plynom ale zatial som nenasla kliniku poblízku kde by ju zobrali. Ďakujem

mon1806
autor
2. feb 2023

@denisa_rozarova nám pomohla doktorka Hanusiniva v Poprade úplne úžasná je môj syn ktorý má paniku k nej chodí s radosťou a dokonca bez rajskeho plynu , opravila mu 4 stoličky , jeden trhala, z iného sekala nervy a cementovala a úplne bez ničoho len s injekciou ktorú ani nevedel že pichla úplne úžasný bol aj on a aj ona hlavne vie to veľmi dobre s deťmi