.Spolužiacka mojho dieťaťa, jej priateľa mamka leží od štvrtka v kóme. Pomôcť jej môže krvná plazma, ktorú však nemocnica nemá. Preto Vás chcem poprosiť v jej mene, jej priateľa a vlastne aj celej jeho rodiny o pomoc. Ak by ste mohli a máte krvnú skupinu🩸 A A+ A-, darujte jej, Ingrid Pronskej, krvnú plazmu. Darcovstvo je možné v Poprade, ale rodina zabezpečí odvoz do Popradu.
Mama je pre nás všetko a nikto o ňu nechce prísť, hlavne v tak mladom veku.
Ďakujem.
Zdieľam prosbu z edupage školy v SNV.Ďakujem.
@vladenakubo Ďakujem veľmi pekne.
Pozor, zmena!
Lekári v Banskej Bystrici sa vyjadrili, že stačí darovať krv, nemusí to byť ani požadovaná skupina. Nemocnica si v rámci Slovenska vymení krv.s inou nemocnicou.
Potrebné je darovať je v Poprade pre pani Ingrid Pronskú, ktorá leží v nemocnici v Banskej Bystrici.
https://mamzlatovkrvi.sk/
Pekný deň.
Patrí Vám veľká vďaka či už za darcovstvo alebo zdieľanie našej prosby.
Avšak aj napriek veľkému úsiliu som sa práve dozvedela, že pani Pronská už svoj boj a vlastne nás všetkých, prehrala.
Nech odpočíva v pokoji.
Ešte raz ďakujeme.
@teki1 tak to mi je ľúto.😢 práve sa chystám darovať krv tak som si povedala, že pôjdem konkrétnej osobe len sa ešte zotavujem z nachladnutia.
@ibatanecnica Ďakujem,ale prosím ak môžeš,choď darovať ,lebo krv či plazmu potrebujú stále.❤
@teki1 pôjdem, len musím ešte pár dní počkať, bola som nachladnutá a dať sa aj fyzicky dokopy. mám nízky tlak, tak si ho musím zdvihnúť. Aby ma neotočili. Ale sledujem stavy krvi a mojej majú našťastie vždy dosť. tak preto chodievam väčšinou na konkrétnu osobu, oni si tie krvi potom pozamieňajú.
@ibatanecnica Skoré uzdravenie.👍🙂
@teki1 ďakujem, už som celkom v poriadku ale ešte treba pár dní počkať, ATB som síce nemala, ale pre istotu.
@teki1 pojdem, ak ma vezmu 🙂