Ahojte rodil v posledných mesiacoch niekto v tejto nemocnici?
Ako to tam vyzerá, skúsenosti, lekári,sestričky,izby?,
Mám ísť plánovanou sekciou
@tojuska o no škoda že to ešte nieje prerobené..
Ja som rodila dávno a vtedy boli bojové podmienky tak som dúfala že už to bude všetko prerobené.
A sestričky mladí či starý kolektív?
Lebo si pamätám na niektorú nie moc príjemnú sestričku staršiu z červenými vlasmi krátkymi tá mala stále nejaké poznámky..
A jedlo dávajú na izbu ?
Vsetko mladi doktori, mlade sestričky... Jedlo na izbu kedze jedalen sa zrušila a je z toho čakáreň do gyn ambulacie/pohotovosti... Ja som rodila aj v 2021 a teraz je to uz fakt ze super, odd šestonedelia maju v plane tiez prerabat ale to este chvilu potrva, malo by byt potom vsetko na 10.poschodi
@tojuska a akú lekárku si mala prosím pri pôrode?
@magdushka18 MUDr. Gaborcikovu, veľmi spokojná som bola a super pôrodná asistentka 😀
Ahojte, prosím Vás čaká ma pôrod v novembri, ako to prebieha v PP? môže byť partner pri žene od začiatku už počas prvej doby pôrodnej alebo mu prítomnosť umožnia až pri samotnom pôrode? Fungujú už nadštandardné izby? Ďakujem
@v1ktorka ahoj ja som síce rodila v máji ale muž môže byť od začiatku, nadštandardné izby myslíš potom na oddelení šesťsto nedelia? Je tam tuším jedna a buď je voľná alebo nie, zdá sa mi že ju používajú aj ako izolacku... Ja som bola v nemocnici na predporodnej príprave, všetko vysvetlili a poukazovali, tam ti najlepšie povedia, môžeš mať pôrodný plan a podľa toho sa potom oni už zariadia... Ale najlepšie sa objednať na tú prípravu stojí to asi 10€ a všetko sa dozvies a budeš vidieť aj tie pôrodné boxy... Odporúčam ♥️
Ahoj, ďakujem za odpoveď, myslíš prípravu tie tri okruhy tém, alebo prípravu spojenú s cvičením? Ani pri jednom mi žiaľ neukazuje možnosť prihlásenia sa na kurz
Ahoj ja som rodila v maji, a uplne super, dr som mala velmi dobru a porodna asistentka Janka bola skvelá, ak by som mala rodit este raz urcite poprad, pôrodnica je komplet prerobena, v boxoch je wc aj sprcha, pustia ti radio a aromalampu ♥️, co sa tyka odd šestonedelia to este prerobene nie je, ale sestričky aj sestričky novorodenecké uplne super, myslim ze tie 3 dni sa to da vydržať ♥️☺️