Ahojte, neviete mi poradit parkovanie idealne bezplatne v poprade, v okoli karpatska residence? Mame tam na par dni prenajaty byt ale bez parkovania, a viem ze vedla je hned nejake sidlisko...tam sa da ci su tam nejake rezidencne parkovania iba? Dakujem za uzitocne info🙌
@iva_na11 Cauko, vyznacila som ti na mape fialovou parkovisko pri bille, hned bočná strana od hlavnej cesty, ktoré je volne, neplatené a neobmedzene. No tiež záleží kedy prídete, ak rano, chytíte rám miesto, čim pokročilejšie hodina dňa bude, môže to byt tým väčší problem zaparkovať, Parkovisko pri bille vyznačené červenou je zdarma iba 2 hodiny. To iste pri Kauflande. Tiež vyznačené červenou. Ešte si pozri na google maps podtatranská knižnica, pri nej je tiež parkovisko zdarma a nieje to ďaleko od tej rezidencie .
@eternity24 dakujem velmi pekne, popozeram🙂
@bu_bu_bubak aha dakujem🙂 chcela som sa prave vyhnut statiu na nakupnych parkoviskach, tak uvidim..
Neviem ako je to s parkoviskom pri Bille ale Kaufland z druhej strany by mohol mat parkovanie zdarma.
Co sa tyka sidliska tak obvykle maju zony parkovacie karty a tie parkoviska su tak beznadejne plne, ze zaparkujes aj tak len tazko.