Ahojte je tu niekto kto mal plánovanú sekciu v Poprade tento rok popripade rok 2022 po prerabke a nových metódach … ?
Zaujíma ma či je mozne aby bol manžel prítomný PRED plánovanou sekciou či je možné aby mu dali pozrieť potom bábätko alebo je celi čas mimo .
@karolina2121 a bol otecko prítomný aj pred sekciou kým si čakala ? 🙂
@zuzik_t no ty čakáš na izbe kde ta pripravia na zákrok dajú ti kanylu zacievkuju natiahnuť kompresný pančuchy tam sú aj iné pacientky tam nemôže byť manžel. On čakal až pred sekcnou sálou čiže iba ma videl dal pusu jak my viezli s posteľou na sálu a potom ho zavolali ku dieťaťu. A keď ma viezli spat tak sme sa videli a uz rmta odvezu na jis tam tiež nemôže byť.
@karolina2121 A innak čo sa personálu týka ste boli spokojná?? Majú aj nadštandardne izby??Lebo človek počuje z každej strany niečo zle už ani neviem kde mám ísť rodiť Kk katastrofálna to isté vraj aj SL v poslednom čase tak neviem.ďakujem za odpoveď
@tess123 nadštandard nebol lebo sa ešte prerabalo neviem ako teraz ale ja som bola spokojná všetci boli v pohode s mili
@zuzik_t je to tam krásne prerobené. Prístup úžasný mala som spinal bez problém ani neviem ze mi ho pichli. Otecko bol už nachystaný. Kým ma soli videl babatko ako ho ošetrujú potom dali na ruky potom mne nosili ešte na sálu ukázať.