Pediater v okolí Popradu

aneta09
8. dec 2022

Ahojte mamičky, prosim vás vedeli by ste mi poradiť dobrého pediatra v Poprade alebo v okolí Popradu? Synček ma 2,5 roka a momentálne chodíme k pani doktorke Mikulovej na Juhu. Ako lekárka je v pohode je veľmi milá ako aj pani sestrička až na to že za každým keď k nej prídeme s nejakým problém vyšetrenie netrvá viac ako 5 minút…všetko veľmi urýchlene, pred tým ako môžete s dieťaťom prísť treba vždy telefonovať a pani sestrička po telefóne stále začne s otázkou “je to nevyhnutné aby ste prišli?” alebo sa snaží vždy nájsť nejakú alternatívu na to aby sme tam nemuseli chodiť. U pani doktorky sme už viac ako rok a od vtedy nerobila malému žiadne riadne vyšetrenia, žiadne váženie ani meranie, proste nič. Syn sa narodil v Nemecku a tam lekári volajú na vyšetrenie deti pravidelne každý mesiac aj keď ide len o bežnú kontrolu. Rada by som pre syna našla pediatra ktorý si dáva na svojich pacientoch záležať a hlavne ktorí venuje pacientom čas a trpezlivosť. Vopred ďakujem za odpovede 🙂

76california
8. dec 2022

skúste Mudr. Miškovská Poprad, Juh pri novom kostole - a má ambulanciu aj v Dolnom Smokovci v Národnom ústave detskej tuberkulózy a respiračných chorôb

lydion20
8. dec 2022

@76california pani doktorka Miškovská je perfektná

domi51714
9. dec 2022

@aneta09 ja chodim k pani Dr. Mikulovej a musim povedat prave opak - mali sme vazne zdravotne problemi (4 m.) a vsetko spravila tip top, a to ja sama som zdravotnik (zdr. sestra)

katarinka315
13. dec 2022

@aneta09 my takisto chodíme ku pani doktorke Miškovskej a spokojnosť maximálna, a mali sme už tu možnosť aj v dolnom Smokovci na vyšetrení, takže maximálne odporúčam 👆👆