Ahojte je tu niekto kto bol operovat v dospelosti pruh v PP na jednodnovej chirurgii? Dakujem 🙂
@lucinka0503 Ahoj 🙂 no asi uplne vsetko 😁
Ako to prebiehalo, ci fakt prepustaju na dalsi den ked je vsetko bez komplikacii, ci si cakala dlho na termin operacie (som z ineho mesta) plati sa nieco alebo ide vsetko cez poistovnu? dakujem 🙂
@miska2509 Ja som bola operovaná v nemocnici na jednodňovej chirurgii. Zbytočné je niečo také riešiť u sukromnika. Tam sa za to platí. V nemocnici to ide cez poisťovňu. Poobede pred dňom operácie si dáš tabletku na vyprázdnenie čriev a večer si pichneš fraxiparín. Ráno prídeš nalačno, dajú ťa na izbu a čakáš. Tvrdili, že to bude trvať cca 20 minút, u mňa to bolo okolo hodiny. Ale všetko prebehlo v poriadku. Ostala som tam cez noc a ráno ma prepustili domov. Predpisali mi nejaké lieky proti bolesti a fraxiparín. Po týždni výber stehov.
@lucinka0503 dakujem velmi krasne velmi mi to pomohlo 🙂
este by som chcela vediet ci ste dho cakali na termin operacie
ja som z ineho mesta aj okresu, tak neviem ci by ma vobec vzali do PP skusim tam zavolat
@miska2509 Termin mi dali o 2-3 týždne. Určite vás zoberú.
Dcera mala 3 roky ked jej laparoskopicky v PP operovali obojstranny pruh, sice sme boli na detskom oddeleni, ale bola to ozaj jednodnovka s dobrym zotavovanim a sme 5 rokov po a spokojnost
@lucinka0503 ja som sa dnes objednala k chirurgovi do PP na prve vysetrenie a s nim sa z dohodnem ohladom operacie 🙂 dufam ze vsetko dobrr dopadne lebo v posledne dni ho citim viac a viac
@miska2509 Určite všetko dobre dopadne. Držím palce 😊.
@miska2509 Ahoj, ja som bola. Čo by ťa zaujímalo?