Očné vyšetrenie

kika1603
2. jan 2024

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám zvýšený vnútorný očný tlak už pár rokov. Chodievam na očne do Svitu. Tlak sa mi zhoršuje a teraz v januári mám ísť na kontrolu, kedy sa doktorka rozhodne či mi dá kvapky, alebo sa tlak ustálil.Mám z nej pocit, že sa chce rýchlo pacienta zbaviť a odbije ho. Rada by som si tlak dala skontrolovať na nejakej klinike v Poprade. Neviem sa rozhodnúť, či Neovízia alebo Veselý. Máte skúsenosť s týmito klinikami? Prípadne je tu niekto kto sa lieči na vysoký vnútroočný tlak?
Ďakujem krásne. 😊

alfged
2. jan 2024

Mám s oboma osobne aj keď nie s takouto diagnózou. Čo sa týka prístupu k pacientovi, dôkladnosti, diagnostiky, následnej starostlivosti aj komunikácie tak odporúčam obe, ale tuším Veselý nemá zmluvy so zdravotnými poisťovňami. Výhoda je, že termín vedia dať niekedy aj druhý deň.

andie2810
3. jan 2024

@kika1603 ahoj mám to isté... bola som v kulange v aquacity a vyšetrenia boli top .. bola som tam v lete a termín mi dali na ďalší týždeň

tojuska
3. jan 2024

@kika1603 ja chodím do Neovizie, na termín sa čaká cca 2 mesiace, poisťovňa Union prepláca niektoré úkony ☺️

bylinka25
3. jan 2024

@kika1603 Ahoj, s klinikou Veselý majú skúsenosti moji svokrovci, aj švagriná. Milý, ústretový personál, vyšetrili ich do podrobného detailu.

belona
3. jan 2024

@kika1603 u Veselého som bola na meranie na moje prvé dioptrie, myslela som že súper kým som nešla minulý rok do Neovizie a urobili mi nanovo (po 2 rokoch ) vyšetrenie a úplne iné ako u Veselého. Veselý mi zle zmeral a dal silnejšie dioptrie. Takže zamňa určite Neovizia 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz