Pozdravujem!
Náhodou nebol niekto v poslednom čase na očkovaní bez registrácie v nemocnici? Je tam nával? Chcela som ísť zajtra do KK a tam úplná plnka dnes /bol muž na 2. dávke/ a tiež sa načakal, lebo ľudia sa predbiehali. Objednaní okolo obeda prišli rano, no čistá katastrofa. Tak reku či to je aj v PP tak? Či sa mám radšej registrovať? Ďakujem.
@hiddenobject presne aj mna system hadze do PP na pondelok. Ale muz ma teraz dovolenku, tak som chcela ist.
Skus to dat na SL,ockuje sa vo štvrtok 11.11 a v piatok 12.11.
Kebyze nemam male babo, isla by som aj do pp alebo sl. Ale hodina cesty + mozne cakanie v nemocnici by bol casovo velky risk. Spoliehala som sa na kk. Budem skusat kazdy den ci sa nieco neuvoľní 🙂
@lenull103 dnes som tam bola, keby som vedela, skoda.
@hiddenobject aj vy ste zadali preferovany okres KK a hadze Vas to do PP? Myslim, ze v KK lepsie nebude, ja to necham na ten pondelok asi v PP, pridem na cas, odchadzam a hotovo.
Ano, davam stale kk a stale do pp ma da. Snad sa dozijeme toho očkovania :D ale tak ano, aj pp je dobry, ked sa inac neda 🙂 nech sa vam teda zadari uz mat po tom 🙂
Tu sa pripnem. Tiez som dnes bola v kk a hroza. Povedali, ze sa mam radsej registrovať, ale stale ma system daval len do pp. Skusala som 4x...