Ahoj žienky, chcela by som sa opýtať ak máte niektorá skúsenosť, aká je ccs čakacia doba na očkovanie (dospelý) bez registrácie, viem že je to rozličné ale aspoň približne. Pýtam sa kôli deťom, potrebujem k nim zaobstarať stráženie.
PS:nechcem tu rozprúdiť diskusiu pre a proti očkovaniu, každý má na to svoj názor , ďakujem 🙂
no neviem ten cas toot dalo Ministerstvo tabulku
@gionella povedal mi, že áno. Skúšam zistiť čo sa dá, pretože budúci týždeň príde mm z turnusu na 7 dní a chceli by sme to stihnúť , do toho 3 deti pre, ktoré potrebujem stráženie. U nás je to také komplikované. Tak preto tak výzve dám, a práve ten pan na telefóne mi povedal len to čo som písala vyššie.
@martinals ahoj.. Ja som bola dnes v nemocnici Poprad.. Bez registrácie... Čakanie asi len 5 minút.. A to som si ja ešte vypisovala dotazníky priamo na mieste... Veľmi milý personál, zaočkovali a potom 15 minút čakanie v čakárni a môžeš ísť domov.... Do pol hodiny všetko vybavené... Pondelky a stredy očkujú deti...
@katkakio81 perfektné, ďakujem za čerstvé info, budúci týždeň pôjdeme z manželom 🙂. Môžem sa opýtať, bola pred očkovaním aj nejaká konzultácia s doktorom...
@martinals takto maju volne v Poprade, cas nato vymedzeny