Dobrý deň,poraďte dobrého neurológa v pp. Súrne potrebujem pre ocka,s kým máte dobrú skúsenosť. Ďakujem
@11ggabriela11 Mudr.Veronika Jakubčiakova tam som ocká objednala dá sa aj presne na čas a je už na budúci týždeň objednaný . Odporúčali mi to na FB fóre tak uvidím . Innak sme doteraz chodili do SL MUDr.Čičvák ale je žiaľ dlhodobo PN po autonehode . Innak by sme nikdy nemenili je to špička žiadne dlhé čakacie doby hneď pošle na MR aj na všetky vyšetrenia,ale kedy sa vylieči nikto nevie veď tiež je len človek ako my.
@tess123 a je dobrá ta pani doktorka ?
Že sú dobre recenzie ?
@11ggabriela11 no našla som dobre tak uvidíme
@tess123 dobrý večer už ste boli na vyšetrenie?zháňam aj ja neutologa pre svokru chcela som Dr Cicvak a ako píšte neordinuje...ako ste boli spokojný s dr?dakujem
@ivanitka333
@ivanitka333 áno už ocko bol a fakt super prístup ,pani doktorka milá vyšetrila poriadne dala lieky ,hneď aj obstreky . Poslala ocka aj na rehabilitáciu my sme spokojný . Prvé vyšetrenie sa ale u nej platí asi 30 e lebo ocko platil 35 aj s obstrekom a ten stojí 5 e .
@tess123 len ona neberie všetky poisťovne
@ivanitka333 aj v nemocnici vraj pani vasilenkova je super
@11ggabriela11
@11ggabriela11 jaj tak to som nevedela otec ma VšZP....možno aj preto si aj lieky celé uhradzal ale nevadí mi aspoň ho vzali
@tess123 dobrý deň a kde sa nachádza nikde nemá kontakt na internete
@tess123 áno keďže je ina poisťovňa tak preto si uhrádzal
Koľko ho vyšlo vyšetrenie a lieky ?
Ďakujem
@11ggabriela11 do 50€ za všetko
@milenka4444 pani doktorka si zmenila meno asi sa vydala alebo rozviedla neviem volala sa jakubčiakova
@tess123 dobrý deň aj ja sim hľadala a najlepšie odporúčania som dostala na Levoču