Ahojte, mate prosim niekto skúsenosti s gynekologičkami(ženami) v Poprade, resp.v blizkom okolí, ktoré este berú nove pacientky? Pristahovali sme sa do PP, tak tu nikoho nepoznam. Ktoru by ste mi odporučili, co sa tyka aj vybavenia ambulancie? Dakujem velmi pekne za odpovede 😊😊
@sara9000 za mna jednoznacne MuDr.Martinkova. pozri www.mojgynekolog.sk ...maju spolocnu ambulanciu s Karnisom, ja chodim sice k nemu ale ked ma dovolenku alebo nestiham jeho ordinacne hodiny tak chodim k nej. Tiez som ju zazila v porodnici l,je velmi mila,ludska a profesionalna.
Dakujem Vam velmi pekne za info, ste zlate, skusim zajtra zavolať. Ja radsej ku zene, neviem proste mam strasne zly pocit pri cudzom chlapovi a nemôžem si a tym pomoct
Mudr. Vojtassakova - totálna TOPKA len neviem či berú nových oacientov
@nytka zdravím vás sťahujeme sa do popradu z iného okresu a počula som že tato pani doktorka je aj pôrodnícka ?? neviem či je to pravda a na ambulanciu s otcom ? ako by som
sa dostala do jej ambulancie neviete mi poradit ? potrebujem nejakého dobreho gynekológa plus pôrodníka keďže hneď po presťahovaní by sa nám malo narodiť babatko dakujem
@sara9000 musí byt žena?