MUDr. Varholík Jozef - poplatok

adriankomoj
14. feb 2024

Dobrý deň, streli ste sa s novinkou u ortopéda MUDr.Varholik, poplatok 5€ (bez dokladu)? Ja som ostala v šoku 😓. Ambulanciu navštevujeme od narodenia(12 rokov). Sestrička povedala že za vyšetrenie 😵. Nejde mi to do hlavy, asi odídeme do inej ambulancie.

sili82
14. feb 2024

Tak tu sa pripnem, o mesiac tam idem so synom na kontrolu.

adriankomoj
autor
14. feb 2024

@sili82......potom napíšte🤗

sili82
14. feb 2024

@adriankomoj jasne napisem.

michal711
15. feb 2024

@adriankomoj boli sme tam asi tri krát nikdy žiaden poatok

andie2810
16. feb 2024

fuuu dobre vedieť, ideme tam budúci týždeň... boli sme tam zatial len 3x ale nikdy nič nepýtali... ak nezabudnem tak dám vedieť že čo
@adriankomoj

andie2810
22. feb 2024

@adriankomoj takže dnes sme boli... chvalabohu posledny krat keďže maly už mal všetko ok... robil klasika sono že či sú jadierka...nepýtali žiadne peniaze

adriankomoj
autor
22. feb 2024

@andie2810 ďakujem za odpoveď, zajtra volám sestričke že som neporozumela tomu vypítanemu poplatku 5 €. 😵

andie2810
24. feb 2024

@adriankomoj no ja by som žiadne peniaze nedala.. v cenniku čo je v čakarni nič také nemá, má tam 5€ poplatok ak sa vyšetruje na žiadosť pacienta či čo... a už duplom keď by mi nedala doklad tak by som to riešila...

adriankomoj
autor
24. feb 2024

@andie2810 ja som ostala v takom šoku 😓, že som dala 5 € čo som mala pripravené na doplatok k ortopedickym vložkam a utekala domov, to bolo v stredu tu na juhu v ambulancii. Doteraz sa nemôžem spamätať z toho. Ďalší šok v Aduse RTG 4€, predoperačné 10€ interné, pohotovosť na krčnom 10€. Jedna katastrofa aj s Dolinkovou😡

nikkooll
1. júl 2024

mne dala poplatok 2 eurá za žiadanku na magnetickú rezonanciu, našťastie iný poplatok nie

adriankomoj
autor
1. júl 2024

@nikkooll ..... už viacerí pacienti rozprávali že sestrička si vyberá poplatky aké chce a od koho chce , neviem či pre seba🥶

jarka1921
9. okt 2024

Vie mi niekto poradiť kde ma na juhu ambulanciu??