MUDr. Marcinko

veron0312
10. dec 2021

Dobrý deň, maminky môžem sa opýtať aké máte skúsenosti s pánom ortopédia Marcinkom? Ďakujem

jajojapo
10. dec 2021

@veron0312 osobne som u neho bola z dvoma deťmi syna som musela balit na siroko lebo ten spal vždy v perinke dcéra od narodenia spala len tak ...kazal nám balit ale nebalili sme vôbec nakoľko spala stále z rokzrocenymi nohami....čakala som ze niečo povie ale vlastne len uznal ze mam pravdu keď nieje zabalena v perinke ma nohy sama ako ma mat....takže za mňa v pohode skúsenosť....sestrička milá jeho prístup tiez v pohode aj keď sme 2x dosli pokakany🤣

slovakboy
10. dec 2021

@veron0312 poznám ho osobne ešte z detstva. Skvelý chalan. Pracovitý. Citlivý. Slušný. Mal skvelých rodičov. Fešák. V škole sa učil dobre ale nebol bifľoš. Prístup k práci ma veľmi poctivý a nič nezanedbáva, nepovie na nič, čo sa pacientovi nezdá, že je to zbytočné, každú vec berie vážne. Niekedy až veľmi. Ak je neprístupný, tak len preto, lebo je to nápor tolko pacientov a je to ťažké aj na jeho psychiku keď sa mu každých pár minút sťažuje iný pacient na úplne iné veci. Určite ho odporúčam.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz