MUDr. Dagmar Ballayová - Poprad

miarazgova
18. aug 2023

Dobrý deň, bola som u pani doktorky mudr. Dagmar Ballayovej v poprade a mala som z nej dosť nepríjemný pocit, poslala ma na MR mozgu ktoré bolo v poriadku a v ten deň mi robila aj EEG mozgu, bola som spotena nemala som ani umyté vlasy a sedela som na stoličke keď mi to robili, bolo tam strašne horúco a bola som veľmi nervózna, povedali mi že o mesiac budú výsledky za ten mesiac som bola hospitalizovaná na psychiatrii kde mi dali strašne silne lieky až som odpadla, všetci lekári čo ma videli povedali že to bolo z liekov a z vyčerpania ale keď som prišla k nej povedala že mám epilepsiu a hneď mi predpísala lieky ktoré si môžem vybrať len u nej v lekárni, nič iné mi nepovedala len doplnila že si mám urobiť vysokú školu lebo inak si robotu nikdy nenájdem. Momentálne sa snažím nájsť iného neurológa aby mi zopakovali eeg. Čo si o tom myslite? Máte s ňou nejakú skúsenosť aj s tým že by sa mýlila v diagnóze ? Ďakujem!

catca25
19. aug 2023

@miarazgova ja som tiez mala s touto pani doktorkou zlu skusenost. Prisla som za nou s bolesťami hlavy, bola nepríjemná, vyzerala ze na mna nema cas a po EEG mi predpisala lieky ma epilepsiu. Bolo mi z nich zle, ale ona trvala na liecbe a dokonca som si tie lieky musela kupovat vyhradne v jej ambulancii.... bola som tam asi 2x a nasledne som sa prelozila k Žoldošovej.