Ahojte 😉 Chcela by som sa opýtať máte skúsenosti s detskou neurologickou ambulanciou v Poprade?? Potrebujem ísť s dcérkou na vyšetrenie ktoré nám odporučila pani doktorka. Aké máte skúsenosti a ako sa tam objednám keď mi nezdvihaju telefón?? ... Na ďalšie vyšetrenie máme ísť k pánovi Jurčakovi teda očnému tak isto bohužiaľ ani on mi nezdvíha telefón. Vyšetrenia potrebujeme čím skôr. Ďakujem za odpovede.
Presne tak, to uz taka pomerne bezna vec, ja uz inak ako osobne proste nevybavim nic, mne uz telefony ozaj nikto neberie :D Ale uz sa ani nerozculujem nad tym.
@deti95060810 ďakujem
@alinka183 no ja som im tam dnes volala asi 10 krát a nič s toho pretože najskôr ma vypli a potom už vypli celkom telefón ... A po ďalšie dnes som objednávala dcérku cez internet na 15.3.23 ale odpísali mi na email že moja žiadosť o vyšetrenie dcérky a objednanie bolo zrušené a neviem s akého dôvodu.
lekár nedvíha telefón? Bežný disciplína u lekárov...musíš ísť osobne, popr. pozri či sa nedá objednať cez net, popr. niekto má na objednávanie určený presný čas... napr. od 13 - 14 hod... popozeraj