Krúžky pre 3,5-ročné dieťa v Poprade

canis_lupus
28. aug 2022

Ahojte,
1. Existujú v PP/Tatry nejaké krúžky pre 3-ročné deti (4r vo februári). Našla som len pohybové Fun&Fit vo Veľkej a Skillab, kde berú až od 4r. Poraďte prosím hocijaké iné športové krúžky/tréningy, aj nešportové 😀 Syn rád bicykluje, lyžuje, chcel by skúsiť aj lezenie.
2. Kto má dieťa v MŠ Dolný Smokovec, aký je ten ich krúžok angličtiny? Kto to vlastne organizuje? Naučia ich tam niečo, či radšej dať do PP Helen Doron/Target?

anjelicek26
28. aug 2022

Neviem si predstavit, ako na beznej lezeckej stene take male dieta das na treningy, tam je 8+ a nie menej, synovia obcas chodia, pod 130cm proste neberu, lebo nedosiahnes na uchyty... co ti mozem poradit je to s cim sme my zacinali - plavanie, hadzana, pozemny hokej, gymnastika, judo v tom veku nemali toho viac...teraz od 6 rokov ostala uz len gymnastika, 2x hadzana, plavanie, pridali sme trampoliny (to skor vekovo nejde)... od 10 rokov pridali poziarnicky vycvik... vychadza im to na 8-9h sportu v tyzdni kazdemu, ale treba pridavat postupne, veku primerane...

canis_lupus
autor
28. aug 2022

@anjelicek26 u nás vraj sú lezecké tréningy od 3r, ale zatiaľ som si to neoverovala. Syn zatiaľ nevyniká extra v nejakom konkrétnom športe, tak tiež sa prikláňam k nejakej všeobecnej pohybovej prípravke, aby aspoň cez zimu mal viac pohybu ☺️ Aj bojové umenia sú lákavé, ale to pre 3r pochybujem, že by sa u nás dalo. Tak dúfam, že ešte dostanem nejaké tipy od Popradčaniek a Tatraniek, či sú iné možnosti u nás 🙂

mostlyharmless
2. sep 2022

@canis_lupus ahoj, Fun and Fit vo Veľkej môžem len odporúčať 💪👍 môj malý má 3 r 3 m a chodíme tam už rok. Navštevovali sme babygym pre najmenšie detičky a teraz budeme nastupovať na poobedňajšie cvičenie mini gymnastiku, kedze malý už nastupuje do škôlky.
Za seba môžem povedať, že vidím veľku zmenu v jeho pohybových aktivitách plus postretavali sme tam za ten čas veľa kamarátov. Po cvičení si mamky pokecaju pri káve a deti sa hrajú v detskom kútiku 😉 majú tam perfektný prístup k deťom a cvičiteľky sú tiež skvelé, vedia detičky zaujať, zbytočne na nich netlačia....
Tá angličtina by zaujímala aj mňa ☺️