Kam s deťmi v Poprade, keď prší?

oxxi
1. aug 2024

Na víkend sa chystáme s deťmi do Popradu a Vrbova, ma byt otrasne počasie....18 stupňov dážď. 🙄 Ubytovanie uz mame zaplatené, termín nejde zmeniť...Poraďte kam s deťmi v Poprade a okolí, ak je zle počasie. Vek 4 roky a 9 mesiacov.

brendaa
1. aug 2024

@oxxi detská herňa Svit, Hozelec. Poliankovo, Starý Smokovec Tricklandia, Tatry vnútri ...

295anicka
1. aug 2024

Play planet starý Smokovec, reštaurácia cafe crazy s veľkým detským kútikom, možno alex park v snv, ?

oblecenie99
1. aug 2024

Hotel Átrium ma celkom pekný bazénový komplex, a napadá mi ešte Dobrá hračka v Lomnici

thirstymonk
1. aug 2024

V hozelci je veľky detsky svet, takisto vo svite boomhouse. Vo svite maš aj motokary (to skorej pre rodičov), alebo laser arenu (laser paintball). V batizovciach myslím, mám kamaráta, čo má exit room kľučik? Alebo tak nejako sa to volá. V poprade aquacity (časť krytá, časť vonkajšia). V ľubici niekedy bola strelnica, ale to opäť nič pre deti, keď tak pre rodičov.
Ak by ste chceli ísť nakupovať, tak max a forum, sú tam aj tie detské kútiky, autička na mince a pod. Pozri, či sa vo forume niečo nedeje, napr. nejaka lego výstava, zvykne tam také niečo byť.

oblecenie99
1. aug 2024

@oxxi A nezufaj kvôli predpovedi, v horách sa to otočí pomerne rýchlo. Boli sme v Tatrách prvý júlový týždeň, a tiež hlásili 15 a tak, a napokon z toho pršalo len druhý deň doobeda. Malému som síce musela dať na niektoru prechádzku aj tenší kabát ale striedalo sa to s krátkymi nohavicami.

oxxi
autor
2. aug 2024

Dnes sme v Aqwacitya je to tu naozaj supwr, ďakujem za tip.