Prosím vedel by mi niekto povedať aká je mesačná platba za štátne detske jasle mládeže? Na nete som to nikde nenasla. Ďakujem krásne
a to kde su tie jasle? 😊 lebo dnes som sa bola tiez informovat o mestskych a cena 150(ak si z mesta) a ak nie tak 200€ 😥 tu 280 300/320 idu sukromne jasle skolky tak sa cudujem 🤔
a uz vidim ze to bolo pridavane do Popradu skupiny (ale aj tak si myslim ze to prestrelili)
@nikk3y ja som z trnavy a jasle su tiez v tt, takmer v centre. V Bratislave by si mala zase o nieco vyssie sumy, sukromne ani nehovorim. Kazdopadne, mas rp, z toho to pokryjes, ja som to neriesila. A ano, do Popradu, ja som sa len zapojila do diskusie 😊 Poprad ma asi ine sumy, neviem.
U nas statne jasle 250 eur+ stravne cca 50 eur. Pride mi to dobra cena...akoze za tu starostlivost hadam nemozem platit 100 eur
@waitinka7 presne, ja s tebou uplne suhlasim a tiez mi to pride ako dobra suma. Ved jasle su trosku ine, ako skolka. V jasliach sa im venuju komplexne, cez prebalovanie, davanie liekov, krmia ich, prezliekaju..
My sme ich mali od 6:00 do 17:00, cize aj pre pracujuce matky idealne a postarali sa ukazkovo.
@lusyf presne tak, snad take zariadenie nikto nemoze porovnavat so skolkou. Ta starostlivost, edukacia, krmenie, prebalovanie, vlastne osatenie....musi to byt velmi narocne a o zodpovednosti ani nehovorim. Nase jaslicky su super, zdravotne sestry su naozaj ako mamy, neviem, naci by som davala deti do sukromnych jasiel, ktore fakt neviem o co su lepsie, ked su tak velmi drahe. Bavime sa o sume nad 600-700 eur mesacne.
@lola6666 280 eur+doplacam za stravu (cca 30 eur, ako kedy).