Ahojte milé žienky,
máte problém otehotnieť a už dlho sa snažíte? Sama som si tým prešla a viem aké je to hrozné a náročné obdobie. V mojom prípade to vyzeralo tak, že ani umelé oplodnenie nebude úspešne. U mňa bol problém, že mi vôbec nedozrievali vajíčka a ani lieky mi nepomohli, navyše som mala vraj malú maternicu, že doktor neveril, žeby sa tam dokázalo oplodnené vajíčko prijať. Navyše, keď bol môj teraz už exmanžel na spermiogram - nenašli mu ani jednu jediné spermiu. A viete čo? Dnes už mám krásnu takmer 5 ročnú dcérku prirodzenou cestou bez akéhokoľvek lekárskeho zásahu.
Nevzdala som sa a hľadala iné možnosti, cez stravu, akupunktúru a alternatívne liečenie.
Vďaka tomu som prišla na to, že častokrát naše myšlienky blokujú to, po čom túžime. Ak na niečo veľmi tlačíme, tak to tlačíme od nás. Sama som si tým prešla, viacerými terapiami a kurzami. Prešla som si dosť náročnými a traumatizujúcimi obdobiami avšak vďaka tomu sa mi môj život neuveriteľne zmenil, zlepšil a teraz vďaka tomu chcem pomáhať ďalším ženám. Som certifikovaná hypnoterapeutka. Mám za sebou aj iné kurzy zamerané na prácu s ľuďmi a terapiu. Nie som lekár a určite nespochybňujem lekársku prácu. Pomôžem Vám však spracovať negatívne emócie, ktoré môžete mať. Pretože negatívne emócie vás pripravujú o veľa energia a navyše sa môžu zhmotniť v podobe zdravotných problémov, chorôb, úrazov atď. Pokiaľ dokážeme spracovať negatívne emócie a zbaviť situáciu negatívneho emočného náboja, zrazu k nám môžu prichádzať veci v ľahkosti.
Čo je to hypnóza? Hypnóza je vynikajúca metóda, pri ktorej si klient dokáže spomenúť na dávno zabudnuté udalosti. Nie je to nič tajomného. Človek sa dostane do stavu, pri ktorom sa plne sústredí. Telo sa uvoľňuje a spomienky ožívajú. Klient si dokáže zvedomiť a bezpečným spôsobom spracovať traumy, udalosti, emócie, ktoré ho ovplyvňujú v bežnom živote. Na často kladenú otázku či sa pod hypnózou budete cítiť „mimo svoju kontrolu“? Vám odpoviem NIE! Práve naopak. Hypnóza a hypnoterapia sa diametrálne líšia od takzvanej „javiskovej“ hypnózy. Čiže takej hypnózy, čo ste mohlo vidieť napríklad v televízii, keď nejaký mág vyzval ľudí na javisko. Pamätajte – nikto Vás nemôže prinútiť urobiť niečo, čo sami nechcete! Ste pod úplnou kontrolou počas celej doby terapie.
Ak to niektorú z Vás osloví budem rada ak ma kontaktujete.
Majte krásne dni
Katka
@mimicka2013 ahoj nie rozchod bol až potom 😉 rozvod ma skôr nakopol študovať a niečo so sebou robiť keďže som nemala odvahu s tým začať už skôr. Mna veľmi oslovil HYPNOPOROD keďže som tak rodila a veľmi som chcela aby ženy zažívali pôrod ako ja keď nie lepší. Ale nemala som odvahu to robiť. Rozvod mi ukázal že netreba čakať váhať lebo v sekunde sa ti môže život zmeniť a čo bolo včera dnes už môže byt úplne inak.
Cena terapie 20€ trva približne hodinu.
@katkastell a mozem sa spytat ci uz mas aj pozitivne vysledky? Ako ci sa niekomu po dlhej dobe snazenia podarilo po terapii? Hypnoporod si mala v PP?
@mimicka2013 len nedávno som získala certifikát, takze ešte len s terapiami začínam. Mám výsledky len sama na sebe, že mne to pomohlo, preto by som rada odovzdávala svoje skúsenosti ďalej. Samozrejme nedá sa očakávať že jedna terapia je ako čarovná pilulka a bum si tehotná. Je potrebné zbaviť sa očakávaní a toho obrovského tlaku. Ja to viem pretože som veľmi veľmi chcela otehotnieť a nedarilo sa.. zo zdravotného hľadiska to fakt vyzeralo že nikdy neotehotniem. Ja som živým dôkazom toho že je to možné prirodzenou cestou a vies ako sa hovorí ak niečo veľmi chces cely vesmír sa spojí aby si to dosiahla. Jedným krokom v akejkoľvek terapii bolo však aj prijať fakt že možno nikdy nebudem mat dieťatko. Čo bolo pre mna asi to najťažšie zbaviť sa toho ja chcem chcem chcem a samozrejme mi potom ubližovalo už len vidieť v okoli tehotné a že im je to tak jednoduché a ja sa musím trápiť. So spracovaním týchto pocitov ti hypnoterapia dokáže pomôcť. A samozrejme potom vylepšovať tuto katastrofickú verziu. Zároveň som bola vnútorne presvedcena, že sa s partnerom zrkadlime. Teda ak sa ja vyliecim, vylieči sa aj on. Preto práca s ním nebola nutná. Čomu veríš to sa stáva skutočnosťou. A hlavne má to naučilo že zrodenie je neuveriteľný zázrak a ja som obrovský vďačná za to a aj za to že som mala problém inak by som si to tak veľmi nevazila a neužívala.
Čo sa týka hypnoporodu pripravovala som sa sama akurát na záver som si našla dulu z ba a ona mi ešte nejaké veci objasnila. Teraz momentálne si pripravujem podklady. Mám už známu, ktorú idem pripraviť a následne chcem potom urobiť normálny kurz hypnoporodu v Poprade. Mám to v plane 🙂
@mimicka2013 a ešte ako dlho mne to trvalo .. v júni som bola na prvom víkendovom kurze.. ja som totiž mala problém aj ten že som krvacala tak dvakrát do roka.. vo stvrtok po kurze mi prišla menstruacia čo už len to bol pre mna zázrak neuveriteľný a samozrejme som hneď očakávala že sup otehotniem .. v septembri druhý krát kurz ale stále nič a stále očakávania a v januári som mala ešte jednu terapiu a v januári som otehotnela. Samozrejme každý prípad je individuálny.
zdravim . mám záujem o hypnoterapiu v poprade ... Dáte mi na vás prosím email ?
@rumery dobrý deň, môj mail je katka.duncko@gmail.com
@katkastell ahoj, pises o exmanzelovi. Nechcem spochybnovat terapiu ale nepomohla nahodou zmena partnera viac ako terapia? Kolko stoji sedenie prosim ta?