Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakého pediatra/pediatričku, s ktorou ste naozaj spokojné? Ktorá je ochotná, milá, nečaká sa u nej dlho a dá sa pri budove aj dobre parkovať? Pokojne aj pediater.
Ak v Poprade tak ideálne nie na sídlisku, ale max centrum a smer Veľká až po Smokovce. Máme Mudr. Kubicovú a nie sme spokojní ani s jej prístupom ani s parkovaním. Ďakujem 🙏
My sme spokojní s MUDr. Almanovou ale ona je Tatranskej Lomnici
My sme mali Mudr.Almanovu z T.Lomnice a bola topka
@ada85 Tatranská Lomnica je ešte celkom fajn. Ako to u tej pani doktorky prosim vás prebieha? Objednáva sa na čas, čaká sa dlho, platí sa u nej? A ešte otázka, ako sa stavia k očkovaniu/neočkovaniu?
@sany_universum ja odporúčam dr. Azzam v Poprade v slnecnici. Super dr. Ak máte nejaké otázky napíšte IP 🙂
sestra chodi k dr. Azzam - uplna spokojnost.
Mudr. Miskovska odporucam
@sany_universum my sme v PP skusili viacero pediatrov najlepsia MUDr. Miskovska, ale aj MUDr Carnogurska, Azzam a s MUDr Almanovou som mala skusenost na pohotovosti a teda za mna nie, je mozne, ze na pohotovosti sa sprava inak ako v ambulancii ale spomenute tri by som kludne odporucala a to som s nimi mala skusenost aj ako nie ich pacientka(teda deti)
@janussss
Dobrý deň viem že je to už staršia téma, ale vedeli by ste mi napísať ohľadom Mudr. Azzam, hľadáme detskú lekárku v PP a tak čítam si rôzne príspevky. Ako funguje? Ako je to s casenkami ale o ako sa k nej objednáva?Ak je dieťa častejší choré ako k tomu pristupuje, ak máte takú skúsenosť? My máme detskú lekárku, no spočiatku ako sme boli bábo tak bolo ok potom ako sme začali skolkou tak vkuse choré dieťatko a prístup sa nejako zmenil, tak žiaľ potrebujeme zmenu... Budem veľmi rada za odpoveď. S pozdravom, pekný dnik
@sany_universum my mame Mudr.Miškovskú a sme maximálne spokojní 🙂