Detský kútik v Poprade

sun_shine_2020
16. nov 2024

Ahojte, poradite mi prosim detsky kutik/restiku s detskym kutikom v Poprade? V starsich diskusiach som nasla Pizza Utopia a Caffe Razy. Je nieco z toho vhodne pre rocne nechodiace dieta (iba stvornozkuje). Nemusia tam varit tip-top, skor mi ide o ten kutik. Potrebujeme sa niekde v Poprade zastavit a dat pauzu, aby mala dlho nesedela v sedacke. Dakujem 😊

nina004
16. nov 2024

@sun_shine_2020 Utopia pre tak malé dieťa nie. Je tam pekne vonku,ale na to je teraz zima. Vnútri je len stolík s pastelkami, kuchynka, knižky, skôr pre staršie deti. Razy je veľký detský kútik ,tiež skôr pre staršie deti ,ale je tam aj taká menšia ohrádka s malou šmykľavkou, guličkami, nejaké hračky a aj viac možností na stvornožkovanie. Ešte je detský kútik na námestí v Alfa café,v OC Fórum, ale ten je platený,Funville v Hozelci. Teraz ma viac nenapadá

sun_shine_2020
autor
16. nov 2024

@nina004 dakujem

modroocko83
17. nov 2024

@sun_shine_2020 za mňa spomínaný funville v hozelci pre nechodiace dieťa asi najlepšie, je tam ohrádka pre menšie deti do 3r. V café razy to mne osobne veľmi nevyhovuje, najmä kvôli čistote.

juja_01
18. nov 2024

Skôr by som zvážila ísť až do SNV do Alexa ... super sa najete a hneď vedľa stolov je aj kútik pre najmenšie detičky 🙂