Ahojte neviete mi prosím vás poradiť detského fyzioterapeut v okolí kľudne aj Poprad alebo Martin... p. Farkasovu mi prosím neodporucajte.
Mohla by som sa pridať k diskusii? Hľadám detského fyzioterapeuta v okolí PP, kde sa nečaká na stretnutie mesiace. Okrem pani Zvalenej, s ňou nie som spokojná. Ďakujem
@erikape24 p. Pajor odporúča všetkým p. Farkasovu. Naša malá sa narodila v 32tt a k p. Farkasovej sme chodili od narodenia. Dnes mame rok a odkedy k nej chodíme som neustále hanena aká je mala neschopná a krivá a pod. Po návšteve u nej vždy plačem ako je všetko na figu. Pritom s nou fakt poctivo cvičím a ostatný dr nás všade chvália ako sme už donosenych rovesníkov predbehli. Tak som sa rozhodla vyhľadať iného odborníka a porovnať si nazor
@moncacina Úplne rozumiem. Chodíme k nej síce len krátko, ale tiež ma vedela riadne frustrovať. Prišla som celá štastná aký super pokrok syn spravil (začal sa stavať na nohy) a ona ma zdrbala že to je príliš skoro, že mu to nemám dovoliť. Zatiaľ to beriem s nadhľadom, ale ak by po roku stále hľadala a videla len chyby asi by som tiež chcela názor iného fyzioterapeuta. Držím palce 🙂
@erikape24 hej aj našej malej povedala ze keď sa postaví mam ju dat sadnúť....a potom na ďalšom raze však brzdiť ju nebudeme...a jeden a ten usty cvik cvičíme od plazenia cez stvronozkovanie až pomaly po chodenie. Našla som centrum v RBK pod vojenskou nemocnicou. Ideme 5.9 tak budem vidieť. A nič sa tam neplatí všetko hradí poisťovňa
@sany_universum a preco nie ste s p. Zvalenou sppkojní? Mame tam dohodnuty termin s malou. Dakujem
@katkari z môjho pohľadu niektoré veci zanedbáva, zvláštne názory občas a necítim z nej moc odbornosti. Ale sú matky, ktoré sú s ňou spokojné. Dajte na svoj pocit. 🙂
@domibed chodili sme tam istý čas ale už nás vyradili ze je všetko v poriadku. Je tam veľmi milá pani. Cvičili sme skôr hrou ako nejaké drastické metódy. Malá cvičila rada a bavilo ju to. Už sme nechodili na cvičenie s plačom. Ešte aj teraz keď nemusí cvičiť sa sama niekedy pýta na fit loptu.
http://www.uvn.sk/pracoviskosub/pracoviska/32/309/
Ahoj všetci. Viem ze uz prešiel nejaký ten čas, čo ste hľadali detského fyzioterapeuta.
Podarilo sa nám otvoriť súkromné centrum v Poprade. Nájdete bas na fb ako fyziokids poprad, na fb stránke sa pracuje.
Cvičíme detičky od 0 rokov. Snažíme sa uz o včasnu prevenciu, aby sa predišlo prípadným asymetriam. Nase deti sú sledované každý mesiac od 4 tyz.
Cvičím Vojtovu a Bobath terapiu, Sm system. Využívame rôzne techniky. Vedieme aj skupinové cvičenia formou kurzu, momentálne pre ieha kurz zdravé nozky vo veku od 4-6 rokov.
Čoskoro nám pribudne podoskop na vyšetrenie plochých noh a následne vyhotovenie vloziek na mieru.
Tak vás radi privítame v našom pohybovom centre Fyziokids.
@suyny pošlete mi kontakt na Vás. Dakujem
@suyny Dobrý deň, poprosím na Vás kontakt. Ďakujem
@zuzanafur48 dobrý deň. Môžte nás nájdete na fb ako fyziokids poprad. Pripadne ma kontaktovať na t.c. 0907 660 111
@zuzanafur48
@zuzanafur48
@007sindy007 dobrý deň. Môžte nás sledovať na fb fyziokids poprad. Pripadne kontaktovať ma priamo na t.c. 0907 660 111.
Dobrý deň potrebujem súrne fyzioterapeuta pre 8 ročného syna, nakoľko mu zistili začiatočné štádium skoliozy. Potrebujem fakt niekoho na úrovni
Ahoj ja som bola s dcérou u pani Zvalena REHATatry v Poprade. Spokojnost.