Takže kočky.
Toto bude naša oficiálna téma o stretkách, takže ju dnes otváram. Takže naše prvé stretko: Maxa - 15:00 hod. Všetky plány a pripomienky sem-sa.
nezabudni danciacik fotak
Nikusska11, fotacik ma doniest Petikd, dufam, ze nezabudne.
Som zvedava, kolko sa nas stretne, verim, ze velmi vela 😵 .
Baby ahooj.Tak internet už mám o.k.Sklamem vás asi ale ja neprídem s kočiarom 😉 Je dosľ ľažké chodiť takto po autobusoch,takže veľa miesta nezaberiem.A foľák nezabudnem(dúfam) mám pripomienku.
Ja zoberiem tiež.Ale Danciacik mi musí potom zmenšit foto lebo ja som neschopná 😀
no ja už nabíjam aj baterky do foťáka tak dúfam, že ho nezabudnem. A Vinka jasné, že ich potom upravím 😉
Ahojte,
tak dnes je den D. Velmi sa tesim, ze Vas spoznam. A aj pocasie som vybavila, dufam, ze ste spokojne 😉 .
Ano Zdenočka počasie je krásne.Joj tak sa teším aj ja že vás uvidím.Len dúfam,že mi niečo nepríde do cesty,lebo zvyčajne ked sa na niečo taším tak mi to nevyjde.
Tak sa netešte a všetky nadávajte čo to Zdenocka vymyslela a bude naozaj super.A bude tak super,že budeme mužom volat nech si prídu po deti 😀 😀 😀 Zdenocka a dúfam,že to počasie si vybavila na celý den. 😀
Vinka, jasne na cely den 😉 .
Baby ked ste už doma,spravila som ten album hned čo som prišla domov.Dúfam,že je dobrý 🙂
Super album.Ale si mohla napísat Damian a Damian bolo by to zaujímavejšie nie 😀
O.k.Opravené.Teraz je to dobré? 😉
Pána Petikd ja som to nemyslela vážne 😀 Chcela som napísat Damian end Damian ten znak čo sa používa v angličtine len som to na klávesnici nenašla tak som to nahradila áčkom. 😀 😀 😀
Petikd, krasny albumcek. Hned som aj muzikovi ukazala.
Vinka, tvoja princezna je riadna hladoska 😀 .
Myslim, ze stretko sa vydarilo. No mne strasne rychlo zbehlo. No co uz, s detickami je to tak, cas velmi, velmi leti .
To ti poviem zjedia nás oboch tý dvaja. 😕
Musite si davat pozor 😀 .
Vinka tak už som to opravila.Spokojná.
Petikd - super fotky 😉 .
Petik a teraz ktorý je Damián? 😀 😀 😀 ale som sa nasmiala.
konecne som sa dostala k pc.super fotky dufam ze takych stretok bude viac
No baby obnovujem tému.Tak kedy bude dalšie stretko už ste uvažovali? 😕
Takže aktualizujem tému. Aktuálny prípad - predvianočné stretko - kto môže - ktorý deň a o ktorej?
Adrina kukuk tu sme. 😀 😀 😀
tak ja sa dufam prispôsobim ked mi svokra postraži maleho
noo..už som vás našla..potvorky...
dajte termín..ja sa prisposobim.. 😀 😀
😎
No tak ja začnem, ja môžem asi len vo štvrtok aby som mohla ísť buď sama alebo len s jedným prckom. Potom ostatné dni by som mohla ale asi až okolo tretej najskôr.
ja môžem kedykolvek medzi 8-15hod....
NO Adi, tak ja okrem štvrtku len v prípade že zoberiem obidve deti.
No ja iba doobedu kedy kolvek.Lebo poobede mám už školáka doma úlohy a tréning. 😉 Danciacik predbehla som ta tu nie? 😀
Ja mám len jednú pripomienku.Nezabudnite si doniest kopec dobrej nálady nech máme krásne zážitky.Zajtra to fičííííí. 😀 😀 😀