Ahojte sú tu nejaké mamičky ktoré navštevujú plávanie s babatkami v Poprade ? Alebo uvažujú ze pôjdu? My chceme začať v apríli tak mam nejaké otazocky ze ako to tam funguje alebo sa nejaké maminky pridajú k nám 🙂 ďakujem 🫶
@hampstead ahoj 🙂 po podaní prihlášky ti emailom prídu pokyny, bude úvodná hodina, kde sa dozvies kedy sa chodí plávať, môžeš si zakúpiť plavky pre bábo, dostaneš kartičku aby si mohla prechádzať cez turnikety. Plávanie je vždy v utorok a vo štvrtok 🙂 voda je teplá, kočiar môžeš nechavat v hotelovej časti dole pri výťahoch, neboj nik ti ho nevezme ☺️ za mňa môžem len odporučiť ♥️♥️♥️
@hampstead ja myslim, ze vsetko uz je zhrnute v komentari nizsie😉 ja tiez mozem len odporucit, vsetko tam je prisposobene babatkam, pri skrinkach su zinienkove podlozky, kde mozes dieta polozit, kym ty sa prezlecies. Baby tam aj koja, ja malej davam flasu a pre uz vacsie deti sa tam da zohriat aj prikrm😉
@kristin1988 plávanie je v čase od 7:30-10:30, na čase sa dá dohodnúť, ak ti vyhovuje napr na 8:00 dohodnes sa, a ak nespolupracuje, podľa mňa treba vyskúšať, my sme chodili 1,5 roka non-stop, problém sme nemali, môže byť že 1 kurz bude problém, ale v druhom už môže byť všetko ok, aj je mama spokojná a nestresuje ani bábo nebude ♥️ inštruktor je super ♥️ nič sa nerobí nasilu
@hampstead ahoj, ja chodim s malou, tak sa kludne pytaj😉