Zháňam návod na vláčik z tesca z roku cca 2011 drevene koľajnice + vlačik a veľa mostov. Taká veľká sada asi zháňam ihlu v kope sena ale syn to zdedil a nevieme to zlozit 🫣
Ved najväčšia zábava je na tom stavať si to kadejako a vymýšľať drahy
Ja viem len to z toho vypadáva stále nedrží to tak chceme skúsiť s návodom
tie návody hádžeme do koša spolu s obalom 😂 máme niekoľko sád, všetky sú kompatibilné tak staviame hocičo
Niektoré tieto sady návody ani nemajú, mnohé sa predávajú kusovo. Vlastne nepoznám nikoho, kto by tieto drevené koľajničky staval s návodom a pri tom ich majú doma snáď dve tretiny detí. Ako myslíš, že to vypadáva? Tieto koľajnice majú prirodzene dosť veľkú voľnosť (preto to ľahko poskladá aj trojročné dieťa) a ak ich chceš použiť s nejakým vláčikom na baterky, musíš len dať pozor, aby neboli jednotlivé diely zapojené v príliš extrémnom uhle.
Mali sme niekolko setov tychto kolajnic, aj z tesca ale navody k to u neboli. Tie z tesca boli strasne labilne, tie spoje vobec dobre nedrzali. Potom sme dokupovali kolajnic, kt. mali iny typ spoja - plastovy a nie dreveny ako malo tesco
@tinka0604 my sme mali z tesca a veru navod tam bol. Tiez som ro zo zaciatky stavala podla navodu. Neskor sa stratil s niektorych ten kolicek na spajanie tak som povyhadzovala a uz si deti skladali len tak .
Myslíš takéto klasické koľajnice?