Vláčik + koľajnice 100 ks Tesco rok 2011 - návod

tinka0604
1. apr 2024

Zháňam návod na vláčik z tesca z roku cca 2011 drevene koľajnice + vlačik a veľa mostov. Taká veľká sada asi zháňam ihlu v kope sena ale syn to zdedil a nevieme to zlozit 🫣

aduskalac
1. apr 2024

Myslíš takéto klasické koľajnice?

tinka0604
autor
1. apr 2024

@aduskalac áno také koľajnice len je toho oveľa viac

aduskalac
1. apr 2024

@tinka0604 tak my sme nikdy nepoužívali návod ani neviem či bol k tomu deti si stavali podľa seba ,myslím že k tomu netreba navod

doris11
1. apr 2024

@tinka0604 my mame síce z lidla ale sú na pohľad rovnaké 😃 a tiež sme vždy išli podľa vlastnej fantázie 😃

13uzivatelka11
1. apr 2024

Ved najväčšia zábava je na tom stavať si to kadejako a vymýšľať drahy

tinka0604
autor
1. apr 2024

Ja viem len to z toho vypadáva stále nedrží to tak chceme skúsiť s návodom

zuzanka.zuzu
1. apr 2024

tie návody hádžeme do koša spolu s obalom 😂 máme niekoľko sád, všetky sú kompatibilné tak staviame hocičo

annm81
1. apr 2024

Niektoré tieto sady návody ani nemajú, mnohé sa predávajú kusovo. Vlastne nepoznám nikoho, kto by tieto drevené koľajničky staval s návodom a pri tom ich majú doma snáď dve tretiny detí. Ako myslíš, že to vypadáva? Tieto koľajnice majú prirodzene dosť veľkú voľnosť (preto to ľahko poskladá aj trojročné dieťa) a ak ich chceš použiť s nejakým vláčikom na baterky, musíš len dať pozor, aby neboli jednotlivé diely zapojené v príliš extrémnom uhle.

janocka
1. apr 2024

Mali sme niekolko setov tychto kolajnic, aj z tesca ale navody k to u neboli. Tie z tesca boli strasne labilne, tie spoje vobec dobre nedrzali. Potom sme dokupovali kolajnic, kt. mali iny typ spoja - plastovy a nie dreveny ako malo tesco

slavomira236
1. apr 2024

@tinka0604 my sme mali z tesca a veru navod tam bol. Tiez som ro zo zaciatky stavala podla navodu. Neskor sa stratil s niektorych ten kolicek na spajanie tak som povyhadzovala a uz si deti skladali len tak .