Technický výkres A3

mirdita
7. dec 2024

Ahojte nemáte niekto formát A3 orámovanie na technický výkres. Ďakujem

viestta
7. dec 2024

Co myslis oramovanie? Orezany vykres je 420x297, neorezany je po 5 mm na kazdej strane

mirdita
autor
7. dec 2024
mirdita
autor
7. dec 2024

Myslím toto

mirdita
autor
7. dec 2024

To viem ja to chcem čisté

mirdita
autor
7. dec 2024

@viestta to je s popisom to viem. Ja to chcem bez popisu len ten rámček stihnúť a ja by som si to vytlačila.

viestta
7. dec 2024

@mirdita vak zober pravitko a ceruzku a narysuj si

mirdita
autor
7. dec 2024

@viestta dakujem za radu

mirdita
autor
7. dec 2024

@viestta a už mi nepíš do témy ok

luxus10
7. dec 2024

@viestta kazdej dobrej skutek byva po zasluze potrestan...😍

mirdita
autor
7. dec 2024

Moja otazka bola jasne napísaná. Za odpovede a rady odveci ma nezaujímajú. A keď si potrebujete hladkať ega. Prosím

btus
7. dec 2024

no, ale @viestta ti napísala správne. Tam je presne popísané, ako sa ten rámček robí. Môžeš ho nakresliť v programe, alebo ručne. Nevie, či je v nejakom programe toto orámovanie automaticky. Nám už chodia výkresy, ktoré to majú. Ale v škole sme ich pekne kreslili ručne. Napr. v Catii musíš mať tzv. Startmodel. Inventor to má napr. automaticky.

mirdita
autor
7. dec 2024

@btus ďakujem ale ja som vieste odpisala čo chcem. To čo mi poslala už dávno viem a viem si to dohladať. Moja otazka znela inak. Tvoja odpoveď je aspoň k merítku veci.

mirdita
autor
7. dec 2024

A mať pripomienky do každej založenej témy a rozdávať nevyžiadané rady je tiež diagnóza.

viestta
7. dec 2024

@mirdita konstrukterske progamy to maju v sablonach, ked nemas tak to vies v kazdom programe nakreslit, pripadne sa to da nakreslit aj na papier, tak ako nas to pred rokmi ucili na technickom kresleni. Ked som robila na konstrukcii, mali sme predtlacene pauzaky, potom sme to vyberali s kniznic v autoCAD-e. Keby si polozila konkretnu otazku napriklad: Nemate niekto sablonu oramovania technickeho vykresu A3 v pdf (alebo dwg a lebo akomkolvek inom) formate, tak by bolo jasne co sa pytas. Takze aka otazka, take odpovede.

mirdita
autor
7. dec 2024

@viestta bla bla

mirdita
autor
7. dec 2024

@viestta ja som to upresnila to že si to nepochopila tvoj problém

viestta
7. dec 2024

@mirdita 🙄

mirdita