Plyšový zajačik - hľadá sa Manny

zuzu90
27. mar 2024

Ahoj dievčatá.
Chcela by som vás veľmi pekne poprosiť,či sa u niekoho nenájde takýto zajačik. Dcérka ho nosila do škôlky, bez neho nechcela zaspať. Žiaľ, včera nám niekto zajačika zo škôlky vzal😔 Dcérka je z toho nešťastná. Tento zajačik sa nedá kúpiť. Bol to darček k objednávke, limitovaná edícia.-bonprix
Má ho od kolísky, všade ho nosila so sebou ❤️

emma022
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emma022
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubuzu
27. mar 2024

Popytajte sa v škôlke, veľmi pravdepodobne ho dnes niekto vráti.

zuzanazu85
27. mar 2024

Chorá doba ... len tak si vziať hračku, ktorá je pre nejaké dieťa citlivou záležitosťou ...

refly
27. mar 2024

Pozrite sa na plysovych zajacov od jellycat. Tento vyzera ze prave odtial ukradol bonprix dizajn. Maju ich v miliontich farbach a roznych velkostiach. Ak by sa tento nenasiel a hladate viac menej rovnakeho, tak jellycat mate asi najistejsie.

tanyan
27. mar 2024

Cez google lens mi našlo tekého napríklad vo Viedni:
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkauf...

orta
27. mar 2024

spytajte sa v skolke a tam skor vyveste oznam s fotkou, myslim ze sa tak skor vrati ❤

zuzu90
autor
27. mar 2024

@tanyan ďakujem, len ako to objednať 🤔

zuzu90
autor
27. mar 2024

@orta mame na fb súkromnú skupinu, označila som všetkých,napisala oznam. Žiaľ nikto sa neprizná 😔navrhla som nech ho vráti na miesto odkiaľ ho vzal, nepotrebujem vedieť kto to bol,ale ani tak sa nám nevrátil.

zuzu90
autor
27. mar 2024

@zuzanazu85 áno, je to tak ako píšete. Nechcem podozrievať nikoho. Sme mala škôlka. Deti spolu okolo 20.

zuzu90
autor
27. mar 2024

@refly už som pozerala, ak nebude iná možnosť skúsim objednať nejakého z nich

zuzu90
autor
27. mar 2024

@bubuzu nenašiel sa dnes. Vedenie škôlky o tom vie.

zuzanazu85
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
srdeenko19
27. mar 2024

@zuzanazu85 nenašiel sa.

zuzanazu85
27. mar 2024

Zle som prečítala, mrzí ma že sa nenašiel . Treba skúsiť nájsť podobného,je to ozaj smutné .😔

ankare
27. mar 2024

@zuzu90 chudinka dcérka,to ma mrzí. Skús do Bonprix napísať

svetlonos
27. mar 2024

@zuzu90
ahoj ak chces objednam ti ho. Tiez tam inzerujem aj som kupovala. Predavajuci zisti postovne na SK a po prevode penazi na jeho účet ti odosle balík. Vsimla si si, ze ma 27 cm?

svetlonos
27. mar 2024

@zuzu90
uz som pisala predajcovi 🙂 ozvi sa ak chceš. Pisu ze je novy. Myslim, ze postovne by mohlo byt asi 10€.

zuzu90
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyan
28. mar 2024

@zuzu90 Je to nejaký inzertný portál. Napísať inzerentke správu a dohodnúť sa. Vraj väčšinou odpovedá do 6 hodín.

emma022
3. apr 2024

@zuzu90 zajka máte uloženého na vašej pošte. Bližšie info máte v správe. Dúfam, že dcérka bude mať radosť 😊

majki_ki
3. apr 2024

@zuzu90 nám niekto vzal z kočíka babiku, prípadne našiel a nevrátil, pátrala som 2 týždne po nej no nikto nič.. verím, že nájdete rovnakého