Ahojte dievčata ,prosím poraďte mi ,potrebujem nálepky do albumu malý misionar na tento rok a neviem ich zohnať ,máme tretiačku ,ktorá ide na prvé sväté prijímanie a vždy po omši dostane nálepku za nedeľnú omšu a tu je kameň úrazu mám aj mladšiu dcérku a bohužiaľ ona nálepku nedostala ani nedostane ,p.farar dáva len tým ktorý idú na prijímanie a dcéra mi potom plače a nechce kôli tomu chodiť do kostola ,je mala 4 roky nevysvetlim jej že je to len nálepka 😅Ak by Ste mi vedeli poradiť ,vopred ďakujem .
Tu sa daju objednat, ale pozeram, ze momentalne nie su na sklade. Tak asi len sleduj kedy naskladnia
https://misijnediela.sk/produkt/maly-misionar-2...
@bebebi len by musela objednať 25 kusov...
@veronika101 Kup ine nalepky a vysvetli, ze tretiaci maju ine a skolkari ine.
@veronika101 ja sa skúsim v kostole opýtať v nedeľu, ale dávajú len v ten týždeň,tak neviem, čo potom
Ďakujem baby ,no veď toto že som jej chcela objednať a vypredané 😓iné nálepky žiaľ nechce doma ich má snáď aj milión všelijake ona chce také isté 😅tak len dúfať že ich naskladnia
@danik1505 ďakujem krásne aj nad tým som rozmýšľala že nejaká kostolnicka ak by mi dala zohnala lebo som sa pýtala nášho farára tie nálepky má kopcom strašnú kopu vždy a proste nedá iným deťom aj keď sa omši zúčastnia ,ďakujem krásne že sa opýtate
@veronika101 4r.nevysvetlis????
@simona20201309 ak nevieš info o nálepkach nemusíš sa zapájať
@veronika101 prepac. Zaujal ma nadpis ,,misionar" 😅 a nakoniec sa docitam že sú to nálepky bez ktorých 4r dieťa odmieta ísť do kostola.
U nás sa tiež dávajú len prípravkárom na PSP, to treba len vysvetľovať...