Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosť s vianočnými trhmi v Zakopanom. Kedy sú, či sa oplatí ísť. Prosím, kľudne mi napíšte do správy, ak niekto bol, rada by som o tom vedela viac, pretože by sme chceli ísť, ale nemáme v okolí nikoho, kto bol, žiadne skúsenosti. Ďakujem pekne.
@mamamasama prosim ta a Praha?
@laurikagab Praha má svoje čaro vzdy, ale na Vianoce ma zas až tak neoslovila.
@mamamasama mne nejde o nič výnimočné 😁 proste chceme ísť do Zakopaneho, ale zároveň aj na trhy, tak som chcela vedieť, či sa tam vôbec robia..ďakujem za názor 😊
@laurikagab nechodime po velkych mestach, ale za mna Praha top, krasna atmosfera ❤️
@keytinka136 dakujem a ste tam aj niekde poblizku ubytovani😊 pozerala som nejake hotely ale teda chvela by som niekde v blizkosti centra
@laurikagab my sme tam boli 4 roky dozadu, odchádzali sme na druhy sviatok vianocny, ale je pravda, ze vtedy o corone nebolo ani chyru, ani slychu. Byvali sme blízko centra, ale problem s vacsinou ubytovani nie je, kedze vsade chodi metro. Na mna to naozaj posobilo krasne, raz, ked deti vyrastu, sa tam snad este niekedy vratim vo vianocnom obdobi.
@terezka2911 zamáličko. Tak Zakopané stojí za to vždy. A ak by bol aj sneh, tak Vianočná atmosféra rozhodne bude. 🙂
@terezka2911 ahoj aj vies prosim odkedy su?
@macko1007 netuším, hľadala som na nete, nenašla som
@terezka2911 presne ani ja,buduci fyzden ideme na vikend do zakopaneho tal by sme sa urcite sli pozriet,len to asi este nebudu..
@terezka2911 .momentálne tu...sú tu trhy, také menšie...ale Nový Targ je kúsok
@adamcovam prosím ťa a dokedy budú, vieš? Chceli by sme ísť v decembri (16-18), tak, že či ešte vôbec budú
@elementissa určite...dnes akurát odchádzame domov....a on,30% lacnejšie ako v Targu
@adamcovam prosim ta, su tam nejake atrakcie? My sa chystame na celodenny vylet do Zakopsneho+spojime to s aquaparkom, mame tam 2,5 hod.vstup, tak by sme si ten den nejak rozdelili..
@laurikagab hore sa vyvezte na Gubalovku, je tam koleso ruské, múzeum voskových figúrin, obchody,...deň bude aj málo...
@adamcovam krasne dakukwm, kde ste boli ubytovani..my chodievame do Mercury Kasprowe ale na dlhsie, teraz chceme 1-2 dni max..dakujem
@laurikagab hotel
@adamcovam jej krasny, meno hotela..uz hodinu goiglim nejake ubytko🙃 mali ste to blizko do centra..prosim ta su tam niekde v blizkosti ti voskove figuriny..
@laurikagab tuuu
@laurikagab áno sú
@adamcovam dakujem
@terezka2911 bola, ale tam nečakaj iné trhy, ako sú zvyčajne. Zakopané je však super. Sme tam pomerne často. Na Vianočné trhy skôr odporúčam Krakow, alebo Varšavu. Budapešť a Viedeň je tiež super. 🙂