Zdravim.Chceme ist s rodinou teraz do Zakopaneho 25 az 26.12.2022.Len netusim ci tam budu pootvarane obchody a stanky pocas sviatkoch.Viete mi poradit ci sa nam tam oplati ist ze tam bude nieco pootvarane?Dakujem.
Zlate od vás že čakáte keď vy budete oddychovať a užívať si Vianoce že čakáte že ini čo majú rodiny tiež tak že budú pre vás otvárať a pracovať . Strávte čas radšej nejako príjemnejšie ako nákupmi cez Vianoce 🥰
@angelous1991 nechceme tam ist koly nakupom
@9roman9 tak potom je asi jedno či budú otvorené obchody, či?
@9roman9 že Poľsko je silno katolícka krajina a všetko tam bude zatvorené ako u nás ,mňa by ani vo sne nenapadlo cestovať počas najväčších sviatkov niekde mimo...
@9roman9 a KOLY comu tam idete?
@drozdikova ide o to ze uz ked tam budeme ci sa tam da zajst na kavu niekde plus najest sa a samozrejme neiaku maskrtu si dat.Neideme tam behat po obchodoch a nakupovat.
@9roman9 kvoli, nejaku, nejdeme
Ahoj, podľa mňa tam bude otvorené všetko, oni žijú zo zimnej sezóny, majú tam vtedy asi aj najviac hostí z celého roka. Zakopané je zimné hlavné mesto Poľska. 🙂
Inak, my sme boli nedávno, veľa tipov som spísala na blog, pridávam link, možno sa bude hodiť. https://www.shemakesmetravel.com/sk/zakopane-po...
@9roman9 boli sme teraz cez týždeň. Podobne ako u nás mali obchody popísané na dverách 25.zavreté, 26.otvorené. Nie všade som si to všímala, ale určite sa nájdu pootvárané prevádzky. Je tam toho veeeeelmi veľa.