Vianočné trhy Kraków

29. nov 2024

Ako sa Vám páčilo? Krakov je nádherný,ale na Vianočných trhoch sme neboli.
Napíšte vaše zážitky skúsenosti.
Rada čítam čo sa Vám páčilo. Vaše postrehy. Vďaka.

sendy1977
29. nov 2024

v Krakove sme boli druhu adventnú sobotu v roku 2018 a vôbec sa nám tam nepáčilo, také chaotické tam bolo. Ani sme nejedli, lebo sme sa nedostali k stánkom, žiaden rad. Proste chaos. Svetelná ozdoba taká klasika. Minulý rok sme boli na vianočných trhov v Wroclaw a tam sa nám veľmi páčilo, napriek tomu že tam bolo tiež veľa ľudí nepôsobilo tak chaotický. A vianočná ozdoba nádherná

viestta
29. nov 2024

Boli sme pred par rokmi. Na trhu kopa ludi, ale velmi pekny kulturny program priamo na namesti. My sme este pochodili Wawel aj okolo Wisly a skoncili sme v jednej uzasnej kaviarni. Na obed sme sli do restauracie, na trhoch sme si kupili len nieco male pod zub a bochnik kvaskoveho chleba (ten vydrzal tyzden)

vanilkovazmrzka
29. nov 2024

V krakowe som bola niekolko krat, ale nie kvoli vianocnym trhom. Nadherne mesto 🥲

janinah
29. nov 2024

Bola som pred covidom s dospelou dcerou a páčilo sa nam,len bola strašná zima.

pinkgirl
29. nov 2024

Pred covidom som bola. Trhy boli fajn, jedlo na každom rohu, aj pitné stánky. Atmosféra bola krásna. Mali sme to aj so sprievodcom a výkladom ohľadom centra mesta. Nám sa páčilo, kúpila som krowky, dala dom si teplý višňový likér. Prešli sme si vysvietené mesto. Za mňa veľmi pekné.

sendy1977
30. nov 2024

@vanilkovazmrzka áno Krakov je nádherné mesto, . Boli sme tam aj v auguste, boli sme na hrade Wawel ,Jagelovskej univerzitae, na Ryneku veľmi sa nám tam páčil, ale za mňa boli vianočné trhy slabé. Proste jeden chaos.

autor
1. dec 2024

Tak dievčatá za vaše postrehy. Mne sa s manželom veľmi páči. Som očarená ako nádherným historickým námestím tak aj duchom Vianoc. A ten chaos si radi ešte trošičku užije a zapálime prvú adventnú sviečku priamo na hlavnom starom námestí Rynek Glowny a budeme nasávať tú úžasnú vianočnú atmosféru s punčom alebo medovinou v ruke 😍 🎄🥰 My sme už pochodili dosť,ale neľutujem,že sme išli pozrieť aj Adventný Krakow. A ten Wroclaw mám tiež dlho v zálohe ☺️Len čas nie je popri práci..

kingstonka
1. dec 2024

My sme boli minulý rok medzi Vianocami a Silvestrom v Krakove 3 dní (vianocne trhy fungovali) a boli sme velmi spokojni.... príjemný zvyšok pobytu.

mima173
1. dec 2024

A dá sa na trhoch platiť €, kartou alebo len PLN?

adik64
1. dec 2024

Aj mna zaujima to platenie, chystame sa buduci vikend 🤗

mima173
1. dec 2024

@adik64 v inej diskusii som našla že aj zlote, aj karta aj euro. Aj my ideme budúci víkend 😀

adik64
1. dec 2024

@mima173 Super, tak sa tam mozno stretneme 😄 Uzite si to

autor
3. dec 2024

@mima173 My sme všade kartou. Ani sme nakoniec nezamieňali.

autor
3. dec 2024

@vanilkovazmrzka úplne nádherné