Trh v Nowom Targu počas Veľkej Noci

kimis111
8. apr 2022

Viete mi prosím poradiť, či na Bielu Sobotu 16.4.2022 je trh v Nowom Targu otvorený? Príp., kde by som to vedela zistiť? Ďakujem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kimis111
autor
8. apr 2022

@viestta ďakujem,ale nie som na fb 😏.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
riamia91
8. apr 2022

Podla mna nie.

kimis111
autor
9. apr 2022

Dievčatá, tak som napísala cez kontaktný formulár a prišla mi teraz odpoveď,že trh je 16.4.otvorený. 🙂

riamia91
9. apr 2022

@kimis111
Teda ja byvam v pohranici a nepamatam si, zeby na Bielu sobotu alebo Zeleny stvrtok bol riadny trh, par stankov to ano, ale nic viac. Zeby sa oplatilo ist. Dajte potom, prosim, vediet, asi sa nieco zmenilo alebo co.

martul
9. apr 2022

@kimis111 no otvorený bude to je fakt. Druhá otázka je, koľko tam bude predávajúcich, či sa tam oplatí ísť. Poliaci sú dosť veriaci národ a toto je veľký sviatok.

kimis111
autor
19. apr 2022

Dobré ránko dievčatá. Dávam info, trhy na Bielu sobotu v Nowom Targu boli, avšak ako ste písali, bolo otvorených možno 1/3 stánkov. No my sme nakúpili,čo sme chceli.

kamatopo
19. apr 2022

@kimis111 a čo ste kúpili? My sme boli pred mesiacom a veľmi ma tie trhy sklamali.no brala som to ako výlet vramci dovolenky v Poľsku. No nič mi tam neprišlo že wau to sa oplatí.

kimis111
autor
19. apr 2022

@kamatopo my sme tiež boli na výlete v blízkosti,ináč by sme tam nešli.Ceny ako u nás...už sa dlhšie neoplatí ísť na nákupy do Poľska,možno ešte koženky,kožuchy,doplnky do záhrady..