Ahote, chystám sa ako hosť na svadbu a potrebujem nejaké pekné šaty. Chcela by som ísť pozrieť do Poľska do Noweho Targu. Viete mi tam odporučiť nejaký obchod?
@lilianka28 Práveže som nechcela ísť veľmi na trhy, lebo ideme viacerý tak nech sa kvôli mojím šatám nezdržujeme behaním po trhu, lebo to by pri mne bolo veľmi na dlho 😀
@nairobi ďakujem
@veronika144
ahoj 🙂 ked nenajdes, pozri na amazon alebo bonprix. Aj ja uz pozeram ale netrufam si kupit dopredu. Ideme az v maji a neviem do coho sa zmestim. Držím ti palce nech kupis krasne saty 🙂
@svetlonos Tak nakoniec sme boli aj na trhoch, ale šaty, ktoré sa mi páčili sa ledva zmestili na tie ich figuríny a boli sme aj v tom obchode najväčšie číslo aké tam mali bolo 44 do čoho by som sa nezmestila ani pred tehotenstvom a tie, ktoré boli také hmm širšie tak to boli skôr pre staršie pani a na to sa ja ešte necítim. Ale mám jedne vyhliadnuté na stránke pre mamku.sk tak snáď sa do nich vojdem 😀 Inak tiež idem v máji na svadbu
@veronika144
no super 😀 dufam, ze si vyberiesca budu dobre. Tue velkosti su na taplakanie. Ja nosim obycajne 38 a minule netehotna som sa v hm bezmestila do siat v. 40! Este ze som v pohode, inak by to mojmu sebavedomiu dalo zabrat 😂.
A kde na Sk idete na svadbu?
@svetlonos Tak ja som síce aj pred tým bola ako malý sloník 😀 ale vždy sa niečo našlo teraz je to trošku ťažšie ale tak pevne verím, že niečo nájdem.
Obrad bude v Levoči a hostina na salaši v Slavkove ak sa dobre pamätám 😀
@veronika144 Ak chceš ísť konkrétne do Noweho Targu, asi myslíš trhy. Tak to treba len pochodiť a pokukať. Je to veľká tržnica, niektoré "stánky" sú v budove.