Nowy Targ - sobota

mo215
5. jún 2022

Ahojte,chystame sa buduci tyzden na trhy do Noveho targu,bol niekto teraz niekedy?su otvorene v sobotu?oplati sa?ako je lepsie platit?eura alebo zl.? Dakujem za kazdu odpoved

palicka
5. jún 2022

@mo215 otvorene sú, pokial nemajú v sobotu sviatok. Platíte €, ale ci sa oplatí..v zmysle výhodného nákupu, zistite. Podľa mna vôbec, no láka to, že kúpite nie štandardnú konfekciu, ktorú bude mat oblečená každá tretia žena.

lulu1321
5. jún 2022

@mo215 boli sme 2 tyzdne dozadu v sobotu. Ideálne je prísť na trhy už okolo 6-6.30...o hodinu neskôr už je ťažšie parkovať. Male sme len € , vobec sme neriešili prepočet cien, vydávali v €. Oplatí sa ísť na spoločenské veci, obleky, kožené veci...toto mali v každom druhom stánku. Plus ľudia kupovali veci do záhrad.

sisasen
5. jún 2022

Nowy targ -trhy- su kazdy stvrtok a sobotu, su aj v nedelu ale vtedy nebyvaju vsetci trhovnici pritomni, vybrat sa ale da. Pozor ak maju Poliaci cirkevny sviatok, trhy nie su, my sme sa raz tak prehnali zaciatkom maja, treba si zistit na nete... Platenie eurami nerobi ziadny problem, aj ti vydaju v eurach, zistia hned pri prvej otazke, treba vsak skusit cenu zjednat , niekedy to ide ked kupujes napr viac tovaru od nich. Nakupovat sa u nich oplati, len rataj ze tovar nie je tak kvalitny ako v znackovych obchodoch, najma oblecenie, ale je moderne, od ponuky ti budu aj oci prechadzat, treba ratat ze zrejme nakupis viac ako si povodne chcela. Elektroniku by som tam nekupovala. My tam chodime dost casto, kozene veci od nich su neznicitelne, 3x som si tam kupila kozuch a spokojnost, kozene bundy si kupujem len tam a mam odtial malu crossbody kabelku ktoru nosim najradsej zo vsetkych. Kupili sme tam raz syry- parene, ale moc mi nechutili. Ked tam prides skoro rano , ako pisala nadomnou, bude sa lepsie nakupovat....menej ludi. My sme cestou spat sa boli aj okupat v termalnom kupalisku Goracij potok, odvtedy sa tam zastavime okupat vzdy, ked ideme do Polska.

Prijemny vylet na cely den, len dost zasah do penazenky.