Novak - nábytok Poľsko

lilianna28
31. mar 2023

Dobrý deň prajem, prosím Vás mate niekto skúsenosti s poľskou firmou Novak nabytok (foto o ktorej firme píšem pripnem v prílohe). My sme tohto pána oslovili ohľadom kuchyne na trhu v Nowom Targu. Prosím, ak niekto ma s ním skúsenosti, napíšte mi. Ďakujem pekne

evica17
31. mar 2023

@lilianna28 s touto konkrétne nie,len máme nábytok z Poľska a je to podľa mňa fajn kvalita a za dobrú cenu. Keď si vezmeš že firma kde robí muž (nábytkárska a robí vlastne veci) má drevotriesky a dakedy aj celé dvierka z polska ale za neskutočné ceny tak sme s takto rozhodli

lilianna28
autor
31. mar 2023

@evica17 ďakujem za odpoveď. Ja osobne tiez vôbec nemám nič proti poľskému nábytku, len by som chcela vedieť skúsenosti konkrétne s týmto pánom/touto firmou.

tara
18. apr 2024

@lilianna28 Dobrý deň, dali ste si nakoniec u nich vyrobiť kuchyňu?

ejbyk
18. apr 2024

@lilianna28 aj my sme ich oslovili.
Zaujímala by ma skúsenosť.
Ešte sa nám neozvali.

lilianna28
autor
4. máj 2024

@ejbyk my osobne s týmto pánom nemáme dobrú skúsenosť

ejbyk
4. máj 2024

@lilianna28 a môžem vedieť bližšie informácie...prečo ste neboli spokojní?!
Budem vďačná...
Aby sme sa nedali obabrat.
Ďakujem.

lilianna28
autor
5. máj 2024

@ejbyk naša skúsenosť: s pánom Novakom sme boli dohodnutí na jeden piatok, kedy sme si obaja s manželom kvôli nemu vybrali dovolenku, že nám pán Novak príde zamerať kuchyňu. Pri osobnom stretnutí na trhu v Nowom Targu sme si s ním dohodli konkrétny deň a aj čas, kedy pricestuje ku nám, avšak sa tak nestalo. V deň, kedy mal dôjsť ku nám neprišiel a vôbec sa nám neozval, že nedôjde. Manžel mu volal, najprv nedvíhal telefón a potom on zavolal späť, že on skladá kuchyňu niekde na Spiši a nevie dôjsť, lebo mu "vypadol" jeden pracovník a on musel za neho zaskočiť. Manžel sa ho opýtal, že či keď skončia na Spiši, či dôjde, pán Novak mu sľúbil, že áno, ale žiaľ nedošiel a ani sa už potom vôbec neozval.