Nákupy v Poľsku

10. dec 2023

Oplatí sa chodiť do Poľska ešte? Nemyslím na potraviny ale na oblečenie topánky a tak. Pred 10 rokmi som bola naposledy a normálne čo som si tam kúpila topánky vydržali do minulej zimy. Oni by aj dlhšie, keby nechodím ako postihnutá a nezakopnem o každú chujovinu. Dá sa tam ešte nájsť taky kvalitný tovar? Alebo je to už len Čína?

kik2022
10. dec 2023

Neoplatí podľa mňa.

autor
10. dec 2023

@kik2022 kedy si bola?

la_dolce_vita
10. dec 2023

Mam info z okolia, ze cenovo sa to uz neoplati. Ponuka je ale velka a ludia od hranic chodia stale. Pre mna je nevyhoda aj to, ze nemam moznost reklamovat. Za mna ist a urobit si popri tom vylet, wellnessy maju tiez fajn, alebo lyzovacka.

vieraz
10. dec 2023

my sme boli neplanovane na jar. kupili sme troje topanok. manzel ma siroku nohu, tu nemoze nic zohnat, tam mu hned prve sadli. Kozene. Ale pozor, treba ist po polskych vyrobkoch, maju tam aj vela cinskych ako u nas. A ja som si kupila kozene, take turististicke. Vsetky boli lacnejsie ako u nas. Teraz pred dusickami sme sli tiez. Mame dalsie troje topanky. Zimne, ja, dcera, manzel. Dcere sme kupili aj vetrovku. Ja som si vysnivala nejaky strih. tu som nevedela taku zohnat. Tam som nasla, aby vyhovovala mojim poziadavkam. Obleky sme kupovali u nas, poliaci maju u nas stanok. Inak sa tam da oblek na stuzkovu kupit v pohode. Oni su ochotni kombinovat rozne velkosti, co u nas nie vsade ide. Potraviny na trhu nie, su drahsie ako v obchode. A v obchode len to co maju v akcii. Inak mi to neprislo lacnejsie.

lilianka28
10. dec 2023

Oplatí sa kúpiť, ale len tie KVALITNEJŠIE veci. Kožené a kožušinove majú stále dobré a aj lacnejšie. Tak isto aj niektoré oblečenie. Spoločenské šaty a pánske obleky sa určite oplatí. Videla som na SK ten istý kúsok v butiku a oveľa drahší. Sama mám odtiaľ veci a slúžia niekoľko rokov (obuv aj oblečenie), nikdy som nemusela nič reklamovať.

kik2022
10. dec 2023

Cez leto. Možno pánske obleky sa oplatia.

mirka2418
10. dec 2023

boli sme v októbri v Nowom Targu na trhu, kúpila som si super bundu a kožené čižmy, ktoré presne také isté u nás v obchode stáli raz toľko, okrem toho plno iných vecí som kúpila, takže som spokojná, ale nešli sme len kvôli nákupom, boli sme na pobyte v Ždiari, odtiaľ je to blízko