Nákupy potravín v Poľsku

8. jan 2024

Ahojte baby, mám pár otázok na tie, ktoré chodíte nakupovať do PL potraviny. Sme zo Žiliny, kam by ste nám odporučili ísť na výhodný nákup. Najbližšie mi našlo napríklad Biedronka v Milówka. Je to ok? Je tá predajňa dostatočne veľká? Ďakujem za tipy 🙂

viky2612
8. jan 2024

My chodíme presne do Biedronky do Milowky a sme spokojní, nakúpime oveľa lacnejšie a predajňa je celkom veľká.

bubuzu
8. jan 2024

@viky2612 a aj máš prehľad cca, koľko ušetríte? Aký veľký nákup musíš urobit, aby to malo zmysel? Keď si odpocitas poh.hmoty a váš čas? Čo kupujete? Tiež sme od Žiliny, tak ma to zaujíma.

autor
8. jan 2024

@viky2612 super, vdaka za info. Ake potraviny sa tam najviac oplatia? Pomoze mat aj tu ich aplikaciu, aby to bolo vyhodnejsie?

viky2612
8. jan 2024

@bubuzu tak zas taký veľký prehľad nemám ale keď tam ideme tak berieme vždy veľký nákup a k tomu aj tankujeme keďže je to tam stále lacnejšie asi o 10 centov nafta, síce predtým bola o 30 centov lacnejšia ale furt sa to oplatí keď ide človek nakúpiť, ale musím povedať že v tom vozíku to aj vyzerá koľko toho človek nakúpil za tie peniaze a u nás pár vecí a účet na zaplakanie

viky2612
8. jan 2024

My nakupujeme mäso, mlieko, syry, šunky, jogurty, maslo v podstate všetky mliečne výrobky, takisto vody sa oplatia nie sú zálohované, aj drogéria, sladkosti vo veľmi dobrej cene, treba ísť pozrieť a už každý usudi či to zmysel má. Viete tam aj lacnejšie natankovať. Áno máme aj aplikáciu a sú tam zľavy.

autor
8. jan 2024

@viky2612 super, vdaka za odpoved