Žienky. Ak ste bola niektorá v poslednej dobe na nákupe potravín v Poľsku, oplatí sa ešte? Ci ani nie? Hlavne mlieko, mliecne výrobky, mäso.
Ďakujem 🙂
určite ano
Oplatí, boli sme včera v Biedronke. Persil tekutý ten najväčší čo je tuna za 15€ tam 7€, flóra maslo 2.20€, destilovana 5L voda 0,50€, olej 3L 6€ necelých …
A mäso kupujeme v mäsiarni, brali sme hovädzie a kuracie, ozaj toho bolo dosť za 30€.
@markus1 tak čo ma zaujme ale žurek musí byt 🤩 môj muž fici na ich kapustnici …. No a tak maska robia fajnové ale ja najviac milujem krkovičku na cibuli alebo tak … v Poľsku všetko je mňam
Oplatia určite výrobky, ktoré sa u nás bežne predávajú a sú dovezene z Poľska. Najmä kuracie mäso, cereálie od Nestle (u jich je bežne cena ako u nás v akcii).
ahojte, pozeram ze prispevok z 2022, teraz niekedy ste neboli niekto ako to je s nakupmi v PL ? ci vyhladat biedronku alebo trhovisko Leluchw ako to vlastne chodi na trhovisku plati sa eurom ci treba zmenit peniaze ? a biedronka da sa kartou ? nikdy som nebola v PL na nakup ale tieto ceny nas nicia uvazujeme nad velkym nakupom v PL
@bibka26 v biedronke sa da aj kartou, no vo všeobecnosti platí to, že je lepšie platiť ich peniazmi ako eurom, lebo si potom nahadzujú kurz aký sa im zachce
@vlasta1818 cize radsej si zmenit peniaze v banke ?
@bibka26 netreba meniť,normálne zaplaťte kartou,ale keď sa budú pýtať,či chcete platiť v zlotých ci eurách,povedzte v zlotých. Ako spomínali vyššie,oni si na eura dajú svoj kurz a nákup vás potom zbytočne stojí viac. Ak máte SLSP,tak majú poplatok za platbu v zahraničí,tak teraz neviem 🤷♀️
@manzanillaa pozeram ceniik slsp ze 2% zo sumy nakupu pise
@bibka26 tak to sa neoplatí platiť kartou
Podľa mňa sa stále oplatí . My chodíme pravidelne . Cestou natankujeme vždy aj sa najeme … a mne sa pozdáva hlavne tá kvalita myslím že majú lepšie potraviny ako my …