Kto žije v Poľsku?

qqqqqqqqq
18. mar 2021

Baby prosím, je tu nejaká,čo žije v poľsku? Nepotrebujem nič kúpiť😀,len poradiť..

marcelkaemmka
18. mar 2021

@qqqqqqqqq
@qqqqqqqqq Ahoj o co ide mozno aj ja ti poradim

katkamatka7
18. mar 2021

@qqqqqqqqq Ahoj, nežijem tam, ale mám tam mnoho známych, ak môžem, poradim

qqqqqqqqq
autor
18. mar 2021

@marcelkaemmka
@katkamatka7 ahojte,posielala som balik synovi(väčšie dieťa)do poľska,1.marca.balika niet🙄.podala som reklamaciu na slovenskej poste,ale povedali mi,ze maju na vyriesenie reklamacie 90 dni..potrebujem poradit,kde konkretne by som mala v poľsku zavolat,aby som zistila,kde by nedoruceny balik mohol byt.obvolali sme posty v okoli mesta kde je teraz syn,aj infolinku,ale nerozumieme si asi navzajom😐.viete mi baby prosim poradit?

vulka
18. mar 2021

Podľa podacieho čísla by Ti malo zobraziť(na stránke Slovenskej pošty), kde sa v tom Poľsku balík nachádza aj či už bola snaha o doručenie. Adresátovi pošli to podacie číslo a nech sa on opýta na Poľskej pošte.

qqqqqqqqq
autor
18. mar 2021

@vulka toto uz mame za sebou.az tak blbi nie sme😀.balik odisiel z BA a zlahla sa po nom zem

vulka
18. mar 2021

@qqqqqqqqq Uf, ale som dostala 🙂 No a Polská pošta čo na to? Nič? Tak potom len čakať na výsledok reklamácie.

qqqqqqqqq
autor
18. mar 2021

@vulka juuuuj,neber to osobne🙂.ja uz som okrem prezidentky volala vsade,uz som zufala..preto ta reakcia,prepac.polska posta balik vraj nedostala.vraj..a slovenska ho nema tiez.vraj..

vulka
18. mar 2021

@qqqqqqqqq Ahá, ja som myslela, že je v Poľsku. Tak potom len asi čakať na výsledok reklamácie. Mne sa stratil balík v Španielsku v decembri a "víťazoslávne" sa vrátil v polovici februára.